Iza nas je deseta emisija „Plesa sa zvijezdama“, zabavnog show Nove TV koji nam svake nedjelje na male ekrane donosi pravu umjetničku poslasticu.

Galerija

Tamara Loos, novo lice popularnog showa, svake nas nedjelje iznenadi impresivnim modnim kombinacijama koje pomno bira, a po potrebi i izrađuje, stilist Marko Grubnić.

Nakon grandioznih kreacija kakve smo naviknuli vidjeti na velikoj i blještavoj pozornici Plesa sa zvijezdama, Marko je ovoga puta odabrao kratku bijelu haljinu, koju je nazvao anđeoskom.

Opis joj baš odgovara jer je izrađena od perja i kristala te dolazi u bijeloj boji. Mini haljina dugih rukava u gornjem je dijelu potpuno zatvorena i naglasila je Tamarina ramena, a donji dio, sačinjen od perja, u prvi je plan stavio noge.

Tu haljinu smo radili baš za Tamaru i za show. Radio sam je ja u suradnji s Ivanom Bilić. Sve je rađeno ručno.

To nije materijal, taj materijal smo mi stvarali. Ona ima određenu podlogu, ali sve te ruže i svaki detalj na haljini smo ručno aplicirali, kao što se vidi na fotografiji iz radione, objasnio nam je Marko.

Tamara Loos u desetoj emisiji Plesa sa zvijezdama Foto: Marko Grubnić

Zanimljiva haljina ima posebnu vrijednost jer na svijetu ne možemo pronaći niti jednu haljinu koja izgleda baš tako. Svaki detalj je ručno apliciran, kao i svako pero koje možete vidjeti u donjem dijelu te u području ramena.

Tamara Loos u desetoj emisiji Plesa sa zvijezdama - 5 Foto: Nova TV

Bilo je tu dosta posla, govori nam Marko, a za izradu jedne ovakve haljine potrebno je oko dva tjedna.

Misija mi je bila da Tamara barem jednom u ovoj sezoni nosi kratku haljinu, a eurovizijska večer je bila savršena prilika. Imali smo puno perja i pravih kristala pa smo malo smirili kosu i make-up, rekao je Marko i skromno najavio što nas čeka u polufinalnoj emisiji Plesa sa zvijezdama.

Tamara Loos: Glamurozno izdanje koje opasno konkurira stilu Catherine Middleton

Za polufinale pripremamo spektakl. Tamara će dostojanstveno najaviti veliko finale s jednom velikom haljinom u polufinalu, kratko nam je otkrio Marko.

Tamara Loos u desetoj emisiji Plesa sa zvijezdama Foto: Nova TV

U galeriji na početku teksta prisjetite se ostalih Tamarih izdanja iz ovogodišnjeg Plesa sa zvijezdama. 

 

Tamara Loos u desetoj emisiji Plesa sa zvijezdama Foto: Nova TV