Iza nas je deseta emisija „Plesa sa zvijezdama“, zabavnog show Nove TV koji nam svake nedjelje na male ekrane donosi pravu umjetničku poslasticu.

Galerija Tamara Loos u desetoj emisiji Plesa sa zvijezdama Tamara Loos u osmoj emisiji Plesa sa zvijezdama Tamara Loos +8 Tamara Loos u petoj emisiji Plesa sa zvijezdama

Tamara Loos, novo lice popularnog showa, svake nas nedjelje iznenadi impresivnim modnim kombinacijama koje pomno bira, a po potrebi i izrađuje, stilist Marko Grubnić.

Nakon grandioznih kreacija kakve smo naviknuli vidjeti na velikoj i blještavoj pozornici Plesa sa zvijezdama, Marko je ovoga puta odabrao kratku bijelu haljinu, koju je nazvao anđeoskom.

Opis joj baš odgovara jer je izrađena od perja i kristala te dolazi u bijeloj boji. Mini haljina dugih rukava u gornjem je dijelu potpuno zatvorena i naglasila je Tamarina ramena, a donji dio, sačinjen od perja, u prvi je plan stavio noge.

Tu haljinu smo radili baš za Tamaru i za show. Radio sam je ja u suradnji s Ivanom Bilić. Sve je rađeno ručno.

To nije materijal, taj materijal smo mi stvarali. Ona ima određenu podlogu, ali sve te ruže i svaki detalj na haljini smo ručno aplicirali, kao što se vidi na fotografiji iz radione, objasnio nam je Marko.

Tamara Loos u desetoj emisiji Plesa sa zvijezdama Anđeoska haljina u izradi (Foto: Marko Grubnić)

Zanimljiva haljina ima posebnu vrijednost jer na svijetu ne možemo pronaći niti jednu haljinu koja izgleda baš tako. Svaki detalj je ručno apliciran, kao i svako pero koje možete vidjeti u donjem dijelu te u području ramena.

Tamara Loos u desetoj emisiji Plesa sa zvijezdama - 5 Tamara Loos u desetoj emisiji Plesa sa zvijezdama - 5 (Foto: Nova TV)

Bilo je tu dosta posla, govori nam Marko, a za izradu jedne ovakve haljine potrebno je oko dva tjedna.

Misija mi je bila da Tamara barem jednom u ovoj sezoni nosi kratku haljinu, a eurovizijska večer je bila savršena prilika. Imali smo puno perja i pravih kristala pa smo malo smirili kosu i make-up, rekao je Marko i skromno najavio što nas čeka u polufinalnoj emisiji Plesa sa zvijezdama.

Tamara Loos: Glamurozno izdanje koje opasno konkurira stilu Catherine Middleton Tamara Loos u prvoj epizodi Plesa sa zvijezdama Tamara Loos u prvoj epizodi Plesa sa zvijezdama Tamara Loos u prvoj epizodi Plesa sa zvijezdama +3 Tamara Loos u prvoj epizodi Plesa sa zvijezdama

Za polufinale pripremamo spektakl. Tamara će dostojanstveno najaviti veliko finale s jednom velikom haljinom u polufinalu, kratko nam je otkrio Marko.

Tamara Loos u desetoj emisiji Plesa sa zvijezdama Tamara Loos u desetoj emisiji Plesa sa zvijezdama (Foto: Nova TV)

U galeriji na početku teksta prisjetite se ostalih Tamarih izdanja iz ovogodišnjeg Plesa sa zvijezdama. 

  Tamara Loos u desetoj emisiji Plesa sa zvijezdama Tamara Loos i Marko Grubnić u desetoj emisiji Plesa sa zvijezdama (Foto: Nova TV)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju