U Rijeci su održane 14. Riječke stepenice, jedno od vodećih modnih događanja u Hrvatskoj, na kojem su brojni brendovi prikazali svoje kolekcije za jesen/zimu 2022./2023. godine. Među njima su bili i Showroom Antonela, Infinity design, Kalisi Desing, Mondo Uomo i La Tramp, a ovogodišnje izdanje Riječkih stepenica zatvorio je talijanski brend Max Mara.

Galerija

Pod pokroviteljstvom Udruženja obrtnika Rijeka svoje su radove predstavili brendovi My Leather Story (Patrizia Sertić), Lilium (Suzana Mužić), butik Rival (Senka Mitrović), Code by botun (Duške Radotović), obrt za krojačke usluge Ela (Sandra Jamić) i salon Dajana (Dajane Hlača).

Među poznatim osobama koje su posjetile ovu modnu manifestaciju bila je i Tina Vukov.

Tina Vukov na 14. izdanju Riječkih stepenica Foto: PR/Josip Čekada

Riječka glazbenica odjenula je odijelo brenda Zara u efektnoj nijansi crvene boje sastavljeno od hlača visokog struka s pripadajućim remenom i blejzerom bez revera ispod kojeg je nosila crni top.

Crveno odijelo brenda Zara Foto: Zara

Umjesto cipela s visokom potpeticom koje bi mnogim damama bile prvi odabir kada je u pitanju ovakva kombinacija, 33-godišnja Tina odlučila se za potpuno drugačiji tip obuće.

Nosila je bijele tenisice s predimenzioniranim potplatom koje su za ljubiteljice vrtoglavih štikli sigurno neočekivan odabir, ali ne i za dame koje preferiraju stabilnije i mnogo udobnije cipele.

Tina Vukov u društvu Nikoline Tomljanović i Vedrane Linardić Foto: PR/Josip Čekada