Istarski brend Total Art nedavno je proslavio prvi rođendan, a nastao je kao spoj kreativnosti bračnog para Izabele i Mirka Keglevića. Primarno se bave izradom unikatne ručno rađene keramike, ali u njihovoj radionici nastaju i unikatna slikarska djela, crteži, ilustracije te komadi nakita izrađeni raznim tehnikama. Pravi su hit razigrane kaktus šalice koje osvajaju na prvi pogled.

Galerija

 

Magistra likovne pedagogije Izabela Keglević i dizajner keramike Mirko Keglević, bračni par iz Istre, ujedinili su vlastito znanje, sposobnosti te ljubav za umjetnošću kako bi stvarali pod jednim imenom - Total Art.

Kao i za sve u životu, treba utkati ljubav da bi se stvorilo nešto vrijedno, kažu Izabela i Mirko.

Simpatičan vizualni dojam kaktus šalica upotpunjuju cvjetići raznih boja, točkice kao bodlje i unikatne ručke najraznovrsnijih oblika

U ponudi imaju zaista raznovrstan asortiman i stalno ga šire. Od unikatne keramike možete pronaći šalice i razno posuđe poput zdjela i tanjura, pojedinačno i u setovima, vaze, tegle za cvijeće, posudice za nakit i/ili sapun, zidne i stolne satove, suvenire te personalizirane poklone.

Osim keramike u ponudi imaju i originalne umjetničke slike na platnu, crteže i art printove. Bave se i ilustriranjem priča za djecu te su upravo izdali prvu zajedničku slikovnicu "Zeleni snovi" pod Nakladom Uliks iz Rijeke.

Slikovnica \'Zeleni snovi\' brenda Total Art govori o važnosti prijateljstva i očuvanja okoliša Foto: Total Art

'Zeleni snovi' prekrasno je ilustrirana slikovnica koja nam govori o važnosti prijateljstva. U uzbudljivoj potrazi za boljim životom Flora i Viktor nam na jednostavan način prikazuju važnost očuvanja okoliša. Namijenjena je mlađim čitateljima, ali i odrasli se mogu zapitati što ostavljaju u nasljeđe generacijama koje dolaze, pričaju.

Od svega što izrađuju najtraženije su razigrane kaktus šalice koje su postale pravi hit od prve objave njihovih fotografija.

Kaktus šalice nerijetko izrađujemo s natpisima po želji i u parovima ili setovima. Cijelo naše umjetničko stvaralaštvo inspirirano je prirodom i iz nje crpimo najviše ideja i likovnih rješenja.

Počeli smo izradom reljefnog cvijeća na šalicama, i onda nam je jednoga dana sinulo - zašto ne kaktusi?! Sam njihov izgled podsjeća na posudicu, okruglastu teglicu u kojoj se nalazi tekućina/sok i tako smo izradili naše prve četiri kaktus šalice koje su se prodale isti dan.

Simpatičan vizualni dojam upotpunjuju cvjetići raznih boja, točkice kao bodlje i unikatne ručke najraznovrsnijih oblika, govore.

Ove unikatne rukotvorine mogu se naručiti preko web shopa Total Art. Izabeli i Mirku u planu je za ovu godinu posjetiti razne sajmove, a već sljedeće možda otvore trgovinu u Istri.

Od svih komplimenata koje smo do sada dobili za svoj rad najdraže nam je bilo čuti da smo totalno drukčiji od drugih i da je prava rijetkost u svijetu keramike nikoga ne kopirati, nego imati svoju originalnu priču! A to će, nadamo se, uroditi prepoznatljivošću i uspjehom.

Naš je moto: 'U moru serijske proizvodnje priuštite si unikatnost!' poručuju Izabela i Mirko Keglević.

Brend Total Art iz Istre izrađuje unikatnu keramiku, a najveći hit su kaktus šalice - 3 Foto: Total Art