Istarski brend Total Art nedavno je proslavio prvi rođendan, a nastao je kao spoj kreativnosti bračnog para Izabele i Mirka Keglevića. Primarno se bave izradom unikatne ručno rađene keramike, ali u njihovoj radionici nastaju i unikatna slikarska djela, crteži, ilustracije te komadi nakita izrađeni raznim tehnikama. Pravi su hit razigrane kaktus šalice koje osvajaju na prvi pogled.

Galerija Brend Total Art iz Istre izrađuje unikatnu keramiku, a najveći hit su kaktus šalice - 10 Brend Total Art iz Istre izrađuje unikatnu keramiku, a najveći hit su kaktus šalice - 5 Brend Total Art iz Istre izrađuje unikatnu keramiku, a najveći hit su kaktus šalice - 4 +8 Brend Total Art iz Istre izrađuje unikatnu keramiku, a najveći hit su kaktus šalice  

Magistra likovne pedagogije Izabela Keglević i dizajner keramike Mirko Keglević, bračni par iz Istre, ujedinili su vlastito znanje, sposobnosti te ljubav za umjetnošću kako bi stvarali pod jednim imenom - Total Art.

Kao i za sve u životu, treba utkati ljubav da bi se stvorilo nešto vrijedno, kažu Izabela i Mirko.

Simpatičan vizualni dojam kaktus šalica upotpunjuju cvjetići raznih boja, točkice kao bodlje i unikatne ručke najraznovrsnijih oblika

U ponudi imaju zaista raznovrstan asortiman i stalno ga šire. Od unikatne keramike možete pronaći šalice i razno posuđe poput zdjela i tanjura, pojedinačno i u setovima, vaze, tegle za cvijeće, posudice za nakit i/ili sapun, zidne i stolne satove, suvenire te personalizirane poklone.

Osim keramike u ponudi imaju i originalne umjetničke slike na platnu, crteže i art printove. Bave se i ilustriranjem priča za djecu te su upravo izdali prvu zajedničku slikovnicu "Zeleni snovi" pod Nakladom Uliks iz Rijeke.

Slikovnica \'Zeleni snovi\' brenda Total Art govori o važnosti prijateljstva i očuvanja okoliša Slikovnica 'Zeleni snovi' brenda Total Art govori o važnosti prijateljstva i očuvanja okoliša (Foto: Total Art)

'Zeleni snovi' prekrasno je ilustrirana slikovnica koja nam govori o važnosti prijateljstva. U uzbudljivoj potrazi za boljim životom Flora i Viktor nam na jednostavan način prikazuju važnost očuvanja okoliša. Namijenjena je mlađim čitateljima, ali i odrasli se mogu zapitati što ostavljaju u nasljeđe generacijama koje dolaze, pričaju.

Od svega što izrađuju najtraženije su razigrane kaktus šalice koje su postale pravi hit od prve objave njihovih fotografija.

Kaktus šalice nerijetko izrađujemo s natpisima po želji i u parovima ili setovima. Cijelo naše umjetničko stvaralaštvo inspirirano je prirodom i iz nje crpimo najviše ideja i likovnih rješenja.

Počeli smo izradom reljefnog cvijeća na šalicama, i onda nam je jednoga dana sinulo - zašto ne kaktusi?! Sam njihov izgled podsjeća na posudicu, okruglastu teglicu u kojoj se nalazi tekućina/sok i tako smo izradili naše prve četiri kaktus šalice koje su se prodale isti dan.

Simpatičan vizualni dojam upotpunjuju cvjetići raznih boja, točkice kao bodlje i unikatne ručke najraznovrsnijih oblika, govore.

Ove unikatne rukotvorine mogu se naručiti preko web shopa Total Art. Izabeli i Mirku u planu je za ovu godinu posjetiti razne sajmove, a već sljedeće možda otvore trgovinu u Istri.

Od svih komplimenata koje smo do sada dobili za svoj rad najdraže nam je bilo čuti da smo totalno drukčiji od drugih i da je prava rijetkost u svijetu keramike nikoga ne kopirati, nego imati svoju originalnu priču! A to će, nadamo se, uroditi prepoznatljivošću i uspjehom.

Naš je moto: 'U moru serijske proizvodnje priuštite si unikatnost!' poručuju Izabela i Mirko Keglević.

Brend Total Art iz Istre izrađuje unikatnu keramiku, a najveći hit su kaktus šalice - 3 Brend Total Art iz Istre izrađuje unikatnu keramiku, poput ove teglice za biljke (Foto: Total Art)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju