I dok brojne mladenke unajmljuju haljinu, neke je odluče kupiti, a u tom slučaju treba osmisliti način na koji ćemo je sačuvati kako ne bi samo stajala u ormaru.

Rješenje za to pitanje odnedavno je dobilo neku novu dimenziju jer se na društvenim mrežama popularizirao trend – uokvirenih vjenčanica.

Iako još uvijek nije toliko popularan u Hrvatskoj, možda će ovaj način čuvanja vjenčanice osvojiti sve one žene koje ne znaju gdje bi sa svojom najvažnijom haljinom.

Jedna je korisnica Instagrama na svom profilu msbhomelife objavila video koji je brzo postao viralan. Svoju je haljinu poslala malom obrtu specijaliziranom za unikatne darove, a oni su je vratili u o okviru. Okvir je postavila u sobu i tako u dom unijela ukras kakav još nije vidjeli.

Osim što čuva haljinu, ovaj trend nudi i nebrojene mogućnosti personalizacije – odabir okvira, pozadine, te postavljanje haljine u različite pozicije unutar okvira, omogućava da se stvori jedinstveno umjetničko djelo koje reflektira stil i osobnost vlasnika, čuva haljinu od zaborava i ostaje uspomena za cijeli život.

Provjerite tri savršene kombinacije za buduće mladenke po odabiru Marka Grubnića. 

Odaberite najljepšu: Vjenčanice koje su poznate Hrvatice birale za svoja proljetna vjenčanja