Ne uspoređujte svoje tijelo sa slavnima na društvenim mrežama. Fitness Instagramerica Sara Puhto na svojem je profilu pokazala da su savršena tijela zapravo iluzija koju svatko može svladati

 

Ove su fotografije snimljene s razmakom od samo nekoliko sekundi. Imate li i vi one dane kada uspoređujete svoje tijelo s drugima? Sigurna sam da svatko ima dane kada se osjeća loše. Ujutro sam se probudila, pogledala se i pomislila kako se osjećam napuhano, otkriva Sara Puhto na svojem profilu na Instagramu.

Takav je dan iskoristila za snimanje pokazne vježbe da uz malo poziranja i osvjetljenja svako može izgledati bolje.

Ono što želim pokazati da tijelo fluktuira na dnevnoj bazi, čak i uz sata u sata. Nemojte se kuditi ako imate loš dan, tjedan ili mjesec. Svatko ih ima. Također svako izgleda drugačije u određenim pozama i uz određen kutove bez obzira jesu li vam mišići opušteni, napeti ili ste cijeli napuhani.

Ljudi obično objave najbolje fotografije na društvenim mrežama, i zato je najbolje ne uspoređivati se s njima. Prekrasni ste bez obzira na sve.

Uvlačenje trbuha, napinjanje mišića te izbacivanje jedne strane samo su neki od trikova s kojima će svatko izgledati bolje na fotografijama. Kao što je ova fitness Instagramerica pokazala na izgled će utjecati i loše osvjetljenje.

Uvijek sam mrzila šlaufiće, i mislila da će u potpunosti nestati ako budem redovito vježbala i imala manje masnoća na trbuhu. Nedavno sam shvatila da nikad neće nestati i pomirila sam se s tim, zaključuje Sara.