Idilični Portofino, pitoreskni gradić na talijanskoj rivijeri i poznato ljetovalište, vječna je inspiracija modnom dvojcu Stefanu Gabbani i Domenicu Dolceu, kako u kreiranju odjeće i obuće, tako i parfema. A jedne tenisice čiji je dizajn nadahnut luksuznim ozračjem Portofina nosi i atraktivna brineta koja je prošetala središtem Zagreba.

Galerija

Nisu samo štikle te koje mogu savršeno podići modnu kombinaciju, a dokaz tome su tenisice zagrebačke street stylerice u modelu luksuzne talijanske modne kuće Dolce & Gabbana.

Riječ je o kožnatom bijelom modelu klasičnog, svevremenskog dizajna, ukrašenom crnim detaljima i zlatnim logom brenda. Posebno je zanimljiv detalj na peti, biser ukrašen s malo zlata, koji je svojevrstan zaštitni znak tog modela tenisica zvanog Portofino, po poznatom ljetovalištu na talijanskoj rivijeri.

Ulična moda u Zagrebu - 9 Foto: Josip Moler/Cropix

Svoj street style složila je od super skinny kožnatih hlača smeđe boje koje je upotpunila smeđim remenom, dok je gore nosila uski bijeli top te preko njega blejzer off-white nijanse od materijala nalik tanjem bukleu. Elegantni sako ima dvostruko kopčanje i naglašena ramena, a figuri laska i zahvaljujući strukiranom kroju. Bijela i smeđa boja savršeno si komplimentiraju, što dokazuje i ovo modno izdanje sa zagrebačkih ulica.

Šarmerica iz Zadra u ravnim natikačama od 10 eura koje u trenu podignu kombinaciju

Upoznajte Nery Škegro iz Mostara, koja je sa svoje 62 godine prava street style zvijezda

Svom street styleu za šetnju središtem Zagreba duogokosa brineta dodala je ženstvene i elegantne modne dodatke, sunčane naočale predimenzioniranih okvira četvrtastog oblika s uzorkom kornjačevine, zlatne okrugle naušnice i tanki zlatni lančić.

Još dobre ulične mode iz centra Zagreba pronađite u fotogaleriji na početku teksta.

Ulična moda u Zagrebu - 3 Foto: Josip Moler/Cropix