Idilični Portofino, pitoreskni gradić na talijanskoj rivijeri i poznato ljetovalište, vječna je inspiracija modnom dvojcu Stefanu Gabbani i Domenicu Dolceu, kako u kreiranju odjeće i obuće, tako i parfema. A jedne tenisice čiji je dizajn nadahnut luksuznim ozračjem Portofina nosi i atraktivna brineta koja je prošetala središtem Zagreba.

Galerija Ulična moda u Zagrebu - 7 Ulična moda u Zagrebu - 6 Ulična moda u Zagrebu - 5 +6 Street stylerica iz Zagreba nosi bijele tenisice modne kuće Dolce & Gabbana, model Portofino

Nisu samo štikle te koje mogu savršeno podići modnu kombinaciju, a dokaz tome su tenisice zagrebačke street stylerice u modelu luksuzne talijanske modne kuće Dolce & Gabbana.

Riječ je o kožnatom bijelom modelu klasičnog, svevremenskog dizajna, ukrašenom crnim detaljima i zlatnim logom brenda. Posebno je zanimljiv detalj na peti, biser ukrašen s malo zlata, koji je svojevrstan zaštitni znak tog modela tenisica zvanog Portofino, po poznatom ljetovalištu na talijanskoj rivijeri.

Ulična moda u Zagrebu - 9 Zgodna street stylerica uz super skinny hlače smeđe boje nosi bijele tenisice (Foto: Josip Moler/Cropix)

Svoj street style složila je od super skinny kožnatih hlača smeđe boje koje je upotpunila smeđim remenom, dok je gore nosila uski bijeli top te preko njega blejzer off-white nijanse od materijala nalik tanjem bukleu. Elegantni sako ima dvostruko kopčanje i naglašena ramena, a figuri laska i zahvaljujući strukiranom kroju. Bijela i smeđa boja savršeno si komplimentiraju, što dokazuje i ovo modno izdanje sa zagrebačkih ulica.

Šarmerica iz Zadra u ravnim natikačama od 10 eura koje u trenu podignu kombinaciju Ulična moda u Zadru - 7 Ulična moda u Zadru - 1 Ulična moda u Zadru - 4 +4 Street stylerica iz Zadra nosi natikače iz online trgovine Modress

Upoznajte Nery Škegro iz Mostara, koja je sa svoje 62 godine prava street style zvijezda Nery Škegro iz Mostara velika je zaljubljenica u modu i prava street style zvijezda - 16 Nery Škegro iz Mostara velika je zaljubljenica u modu i prava street style zvijezda - 4 Nery Škegro iz Mostara velika je zaljubljenica u modu i prava street style zvijezda - 14 +16 Nery Škegro iz Mostara velika je zaljubljenica u modu i prava street style zvijezda - 19

Svom street styleu za šetnju središtem Zagreba duogokosa brineta dodala je ženstvene i elegantne modne dodatke, sunčane naočale predimenzioniranih okvira četvrtastog oblika s uzorkom kornjačevine, zlatne okrugle naušnice i tanki zlatni lančić.

Još dobre ulične mode iz centra Zagreba pronađite u fotogaleriji na početku teksta.

Ulična moda u Zagrebu - 3 Ulična moda u Zagrebu (Foto: Josip Moler/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju