Ljetne modne kombinacije zavladale su ulicama dalmatinskih gradova, a uvijek je lijepo vidjeti žene i djevojke u sjajnim street style izdanjima. Kako dani odmiču i ljeto bude sve bliže, sve ćemo češće viđati kratke odjevne komade, kakav nosi i zgodna brineta iz Zadra.

Galerija Ulična moda u Zadru - 7 Ulična moda u Zadru - 1 Ulična moda u Zadru - 4 +4 Street stylerica iz Zadra nosi natikače iz online trgovine Modress

Stari dio Zadra zvan Poluotok popularno je okupljalište Zadrana i turista koji ondje vole prošetati, popiti kavu i uživati u ljepotama toga grada. U šetnji je fotograf zapazio i zgodnu dugokosu djevojku koja mu se šarmantno nasmiješila, a nas je osvojila svojom mladenačkom, pravom ljetnom street style kombinacijom.

Složila ju je od tri jednostavna, a opet upečatljiva komada, a njezin nabrani top svijetlo zelene boje s lancem oko vrata je i vrlo efektan. Spojila ga je s crnim šorcem pomalo retro stila s tri velika gumba sa svake strane, a šorc ima i zgodan mali raspor na nogavicama.

Ulična moda u Zadru - 1 Zadarska street stylerica uz šorc nosi ravne natikače (Foto: Zvonko Pavic/Cropix)

Za maksimalnu udobnost prilikom hodanja odabrala je natikače ravnog potplata ukrašene metalnim detaljima na remenu s prorezima i tabanici. Zadarska street stylerica nosi model natikača iz online trgovine Modress koji je rasprodan, a vjerujemo da je bio tražen s obzirom na cijenu od 19,90 eura, odnosno 9,90 eura koliko su bile na sniženju.

Kontroverzne "izvrnute" traperice u odličnom izdanju sa zagrebačke špice Unravel Project, jesen/zima 2019. Unravel Project, proljeće/ljeto 2020. Zara, 39,95 EUR +4 Stražnja strana Zarinih izvrnutih traperica

Zadarska ljepotica svoj street style upotpunila je klasičnom crnom torbicom s kratkim remenom i lancem koju je nosila preko ramena te crnim sunčanim naočalama trendi predimenzioniranih okvira.

Još dobre ulične mode sa zadarskih ulica pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Ulična moda u Zadru - 3 Ulična moda u Zadru (Foto: Zvonko Pavic/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju