Opće je poznata činjenica da Hrvatice obožavaju nositi tenisice bijele boje, a naročito kožnate modele koji se lijepo sparuju uz traperice, suknje i haljine.

Galerija

Na zagrebačkoj špici osobito je popularan model Off-Court 3.0. koji karakterizira motiv sidra i dvije našivene etikete u upečatljivoj narančastoj boji smještene na jeziku i strani tenisica.

Riječ je o osebujnom paru visokih tenisica proslavljenog i prerano preminulog dizajnera Virgila Abloha za brend Off-White koje su prvi put predstavljene javnosti 2018. godine.

Off-White, Off-Court 3.0 tenisice, 537 eura (na popustu) Foto: Farfetch.com


Zahvaljujući visokoj kvaliteti izrade i zanimljivom dizajnu kroz godine su stekle veliko štovanje ljubiteljica mode.

Niti Hrvatice im ne mogu odoljeti. Plavokosa dama iz centra Zagreba, snimljena je prošlog tjedna u ovom paru tenisica tijekom šetnje glavnim gradskim trgom.

Narančasti detalji na bijelim tenisicima Off-Court 3.0 uvijek privuku pažnju na hrvatskim ulicama Foto: Josip Moler/Cropix

Sparila ih je uz plavu vunenu suknju midi kroja modela M-arilou i odgovarajućim kratkim kardiganom na kopčanje s V izrezom modela M-arika.

Riječ je o udobnom kompletu iz Diesela koji je nadopunila crnom kožnatom torbicom s pozlaćenim lancem te s nekoliko zlatnih komada nakita.

Ulična moda plavokosa dama u Off-White tenisicama u Zagrebu - 3 Foto: Josip Moler/Cropix

Brineta iz centra Zagreba: Izdanje u štiklama i odijelu koje može konkurirati svakoj haljini

Modni pogodak iz centra Zagreba: Čizme zbog kojih jedva čekamo jesen