Hrvatske trendseterice obožavaju Off-White. Potvrđuju to i fotografije snimljene s hrvatskih ulica, a na kojima je sve češće zastupljen ovaj poznati brend obuće sa sjedištem u Milanu.

Galerija Off-White tenisice s narančastim ceduljicama sve češće se mogu vidjeti na zagrebačkoj špici - 2 Off-White tenisice sve se češće mogu vidjeti na zagrebačkoj špici Off-White tenisice s narančastim ceduljicama sve češće se mogu vidjeti na zagrebačkoj špici - 1 +7 Duga crna suknja, kožnjak i Off-White Off-court 3.0 tenisice

Zagrebačka špica uvijek je vrelo modne inspiracije – čak i kada pada kiša. Kombinacijama modnih poznavateljica prošlog su tjedna dominirali pouzdani komadi obuće koji ne propuštaju vodu i u kojima je lakše bilo preskakati lokvice vode.

Kožnate tenisice, pritom, nametnule su se kao izvrstan izbor. Ovaj fleksibilni komad obuće lako se može kombinirati s trapericama, kožnatim hlačama, dugim suknjama i lepršavim haljinama.

Off-White tenisice s narančastim ceduljicama sve češće se mogu vidjeti na zagrebačkoj špici - 6 Duga crna suknja, kožnjak i Off-White Off-court 3.0 tenisice (Foto: Josip Moler/Cropix)

Da Hrvatice obožavaju bijele tenisice to je dobra poznata činjenica. U posljednje vrijeme sve češće biraju visoke tenisice brenda Off-White. Točnije, sve češće nose model Off-Court 3.0 koji karakterizira motiv sidra i dvije našivene etikete u upečatljivoj narančastoj boji na jeziku i stranici tenisica.

Tenisice Off-Court 3.0 djelo su proslavljenog i prerano preminulog dizajnera Virgila Abloha koje su prvi put predstavljene javnosti 2018. godine. Zahvaljujući njegovom jedinstvenom dizajnu i visokoj kvaliteti izrade u međuvremenu su stekle obožavateljice diljem svijeta.

Off-White Off-court 3.0 tenisice, 590 eura Off-White Off-court 3.0 tenisice, 590 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Dame na zagrebačkoj špici nose ih i po kiši i po suncu. Prošloga tjedna sjajno su se uklopile u dva različita izdanja. Mlada smeđokosa djevojka nosila ih je s crnim kožnatim hlačama i predimenzioniranim narančastim kaputom.

Plavokosa dama, pak, sparila ih je s crnom dugom suknjom s dubokim izrezom, kratkom kožnatom jaknom i upečatljivom Diorovom torbicom.

Kako ih dame sa zagrebačke špice nose po suhom vremenu, pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Off-White tenisice s narančastim ceduljicama sve češće se mogu vidjeti na zagrebačkoj špici - 2 Predimenzionrani kaput, kožnate hlače i Off-White Off-court 3.0 tenisice na zagrebačkoj špici (Foto: Josip Moler/Cropix)

Kaubojke baš dobro idu uz minicu, a to dokazuje i izdanje brinete iz centra Zagreba Ulična moda u centru Zagreba - 10 Ulična moda u centru Zagreba - 12 Ulična moda u centru Zagreba - 1 +9 Ulična moda u centru Zagreba - 8

Tako udobne, a šik hlače mame iz centra Zagreba koje mogu zamijeniti i trenirku Ulična moda u centru Zagreba - 11 Ulična moda u centru Zagreba - 12 Ulična moda u centru Zagreba - 1 +9 Ulična moda u centru Zagreba - 2

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju