I ove sezone trgovine su preplavile trendovski modeli traperica. I dalje se nose baggy modeli, odnosno hlače širokih nogavica koje skrivaju žensku siluetu poput mom jeansa, predimenzioniranih suknja-hlača pa čak i trapezica.

Galerija

Unatoč trendovima, dobar dio Hrvatica i dalje je odan skinny modelima koje izdužuju noge i naglašavaju ženstvene adute. Potvrđuju to i prizori s hrvatskih ulica.

Prošloga tjedna objektivom fotografa uhvaćena je i zgodna brineta, koja je centrom Zagreba prošetala upravo u skinny modelu traperica.

Odabrala je laskav model pripijenih tamnoplavih hlača od trapera koje izdužuju cijelu figuru.

Ulična moda brineta u skinny trapericama u Zagrebu - 1 Foto: Josip Moler/Cropix

Ovaj efekt još je izraženiji ako se kombinira uz cipele visokih potpetica. Zgodna brineta postigla je željeni dojam kombinirajući uske pripijene hlače s crnim gležnjačama s iglenom visokom potpeticom.

Nosila je i košulju-jaknu od umjetne kože u tamnosmeđoj boji, a ispod koje je provirivao crni top. Izdanje je zaokružila crnom pletenom torbom i decentnim parom naušnica.

Boohoo traperice, 21 euro Foto: Internetske stranice proizvođača

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo pronašli nekoliko modela skinny traperica po uzoru na zgodnu špicericu.

Šetnja Cvjetnim trgom u kratkoj haljini i čizmama koje vole ljubiteljice i potpetica i ravnog đona

Šetnja Cvjetnim trgom: Ovako izgleda savršeno složena kombinacija u neutralnim tonovima