Kakav tip torbi preferirate? Malene i kompaktne u koje stanu tek osnovne sitnice jer vam ionako ništa drugo ne treba ili pak one velike i prostrane koje možete pošteno napuniti? Ako su potonje vaš favorit, onda bi vam se vjerojatno svidjela i jedna od najtraženijih i najpoželjnijih torbi u posljednje dvije godine.

Galerija

To je model Icare francuske modne kuće Saint Laurent. Ova maksi torba lansirana je u travnju 2022. godine, kao svojevrsni odgovor na trend mikro modela koji je u tom trenutku vladao.

Nije trebalo dugo da se trendseterice, modne influenserice i zvijezde zaljube u ovu efektnu torbu, a ubrzo smo je počeli viđati i u zagrebačkim street style kombinacijama.

Torba Icare modne kuće Saint Laurent Foto: Saint Laurent

Na subotnjoj špici jučer ju je nosila i ova zgodna dama koja je njome zaokružila neutralnu zimsku kombinaciju. Crne tajice, dolčevitu i čizme s umjerenom potpeticom nadopunila je smeđom bundom s patentnim zatvaračem, a umjesto neke standardne zimske vunene kape odabrala je elegantan šešir užeg oboda.

Zgodna dama iz Zagreba s torbom Icare modne kuće Saint Laurent Foto: Josip Moler/Cropix

Prošivena Icare torba odlično se uklopila u ovo izdanje. Osim po dizajnu, ovaj model prepoznatljiv je i po istaknutom monogramu brenda napravljenom od mjeda.

Torba Icare modne kuće Saint Laurent Foto: Saint Laurent

Predimenzionirani dizajn torbe i monograma bio je želja Anthonyja Vaccarella, kreativnog direktora Saint Laurenta. Naime, u njegovoj viziji model Icare bio je puno više od obične torbe – to je grandiozni komad nakita koji se nosi u ruci ili na ramenu.

Zavirite u galeriju i razgledajte još kombinacija sa zagrebačke špice u kojima se našla i ova popularna torba.

Torba Icare modne kuće Saint Laurent na zagrebačkoj špici Foto: Josip Moler/Cropix

Obožavani modeli: 45 najboljih dizajnerskih torbi na zagrebačkoj špici

10 dizajnerskih torbi koje koštaju od 135 do 299 eura