Zagrebačka špica uvijek je pravo vrelo modne inspiracije. Niti jesen nije izuzetak od tog pravila – zgodne dame šeću glavnim hrvatskim gradom u upečatljivim modnim kombinacijama koje privlače pažnju.

Galerija

Čizme visokih sara mnogima su omiljena jesenska i zimska obuća – ne samo da pružaju dodatnu zaštitu od hladnoće, već i mogućnost za zanimljive modne igre.

Bez obzira imate li model na visoku potpeticu ili onaj ravnog đona – možete ga lijepo spariti uz traperice, skinny hlače, kratke i duge suknje te haljine.

Ulična moda lakirane čizme Steve Madden - 2 Foto: Josip Moler/Cropix

Potvrđuje to i plavokosa dama sa zagrebačke špice koja je prošlog tjedna prošetala centrom grada u lakiranom modelu čizama s iglenom potpeticom od 10 centimetara.

Točnije, nosila je stariji model Sarina čizama u crnoj boji popularnog brenda Steve Madden koje se danas mogu naći samo u trgovinama rabljenom robom.

Steve Madden, čizme Sarina Foto: Internetske stranice proizvođača

Čizme visokih sara provirivale su ispod maksi haljine dubokog proreza s paisley uzorkom, a uz njih sjajno se uklopila i kratka kožnata jakna motorističkog stila te prošivena kožnata YSL torbica.

Plavokosa dama sa zagrebačke špice ovo izdanje nadopunila je atraktivnim šeširom te sunčanim naočalama neobičnih okvira iz Saint Laurenta.

Ulična moda lakirane čizme Steve Madden - 3 Foto: Josip Moler/Cropix

I fantastične mokasine: Šetnja centrom Zagreba u minici koja otkriva noge poput vrućih hlačica

Šetnja Zagrebom: Efektan detalj dovoljan je da se traperice izdvoje iz mase sličnih