U domu, modi, detaljima ovoga proljeća ne možete pretjerati s ružičastom. Boja optimizma, pozitivnih osjećaja, nježnosti i one dječje životne radosti koja postoji u svima nama bit će svugdje oko nas jer to je boja koja će dominirati u mjesecima pred nama. A mi imamo ideju i kako ovu prpošnu boju uklopiti u uskrsne dekoracije.

Galerija

U trendu su sve nijanse ružičaste, pa se time možete voditi i kod osmišljavanja vašeg ružičastog Uskrsa.

Od ružičastih pisanica, stolnjaka, ukrasnih vrpci i ostalih detaljčića, hit-boja proljeća može dominirati vašim uskrsnim stolom bez bojazni da ćete pretjerati.

Ružičasti Uskrs Foto: Shutterstock

Dokazuju to i fotografije koje smo skupili u fotogaleriji na početku teksta, u kojoj ćete pronaći pregršt ideja za uskrsne ukrase. Ružičasta će naročito lijepo izgledati u kombinaciji sa zelenom i zlatnom bojom, koje u dom uvijek unose dašak proljetnog i slavljeničkog ugođaja.

Ružičasti Uskrs Foto: Living4media

Slobodno se razigrajte, a ako ste ipak za samo malo ružičaste, kako vam se čini ideja pisanica obojanih najnježnijom ružičastom i ukrašenih zlatom? 

Ružičasti Uskrs Foto: Living4media

Bilo da želite blagdanski stol urediti nježnim nijansama, ali obojiti pisanice, ova će lagana boja zasigurno biti pun pogodak koji će osvježiti svaki prostor. 

Ružičasti Uskrs Foto: Living4media

U nastavku se možete inspirirati s još ideja za ideja za uskrsne ukrase:

Sretan Uskrs!

  15 prijedloga uz koje će uskrsni stol izgledati kao iz slikovnice 10 novih ideja za uskrsno uređenje doma Saznajte kako jednostavno ukrasiti jaja s pucketavom folijom Isprobajte zabavni način bojenja jaja krep-papirom Sedam prirodnih boja uz koje će svaka pisanica biti posebna Rezultat je divan! Isprobajte jednostavnu tehniku bojenja jaja pomoću riže Kako jednostavno obojiti pisanice sodom bikarbonom i octom?