U domu, modi, detaljima ovoga proljeća ne možete pretjerati s ružičastom. Boja optimizma, pozitivnih osjećaja, nježnosti i one dječje životne radosti koja postoji u svima nama bit će svugdje oko nas jer to je boja koja će dominirati u mjesecima pred nama. A mi imamo ideju i kako ovu prpošnu boju uklopiti u uskrsne dekoracije.

Galerija Ružičasti Uskrs Ružičasti Uskrs Ružičasti Uskrs +17 Staklena posuda, malo slame i pisanice sasvim su dovoljni za efektni uskrsni ukras

U trendu su sve nijanse ružičaste, pa se time možete voditi i kod osmišljavanja vašeg ružičastog Uskrsa.

Od ružičastih pisanica, stolnjaka, ukrasnih vrpci i ostalih detaljčića, hit-boja proljeća može dominirati vašim uskrsnim stolom bez bojazni da ćete pretjerati.

Ružičasti Uskrs Jednostavana, a tako dobra uskrsna dekoracija stola (Foto: Shutterstock)

Dokazuju to i fotografije koje smo skupili u fotogaleriji na početku teksta, u kojoj ćete pronaći pregršt ideja za uskrsne ukrase. Ružičasta će naročito lijepo izgledati u kombinaciji sa zelenom i zlatnom bojom, koje u dom uvijek unose dašak proljetnog i slavljeničkog ugođaja.

Ružičasti Uskrs Ljubav ide kroz želudac, a ružičastom možete obojiti i uskrsne delicije (Foto: Living4media)

Slobodno se razigrajte, a ako ste ipak za samo malo ružičaste, kako vam se čini ideja pisanica obojanih najnježnijom ružičastom i ukrašenih zlatom? 

Ružičasti Uskrs Kombinacija baby ružičaste i zlatne odličan je izbor za Uskrs (Foto: Living4media)

Bilo da želite blagdanski stol urediti nježnim nijansama, ali obojiti pisanice, ova će lagana boja zasigurno biti pun pogodak koji će osvježiti svaki prostor. 

Ružičasti Uskrs Ružičasti Uskrs (Foto: Living4media)

U nastavku se možete inspirirati s još ideja za ideja za uskrsne ukrase:

Sretan Uskrs!

  Uskrsni stol uz malo truda može izgledati kao iz slikovnice 15 prijedloga uz koje će uskrsni stol izgledati kao iz slikovnice Ideje za uskrsno uređenje doma 10 novih ideja za uskrsno uređenje doma Pisanice ukrašene pucketavom folijom Saznajte kako jednostavno ukrasiti jaja s pucketavom folijom Bojenje jaja krep-papirom Isprobajte zabavni način bojenja jaja krep-papirom Ljuske luka najčešći su sastojak prilikom prirodnog bojanja pisanica Sedam prirodnih boja uz koje će svaka pisanica biti posebna Bojanje jaja s rižom Rezultat je divan! Isprobajte jednostavnu tehniku bojenja jaja pomoću riže Bojenje jaja sodom i octom Kako jednostavno obojiti pisanice sodom bikarbonom i octom?

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju