U domu, modi, detaljima, ovoga proljeća ne možete pretjerati s ružičastom. Boja optimizma, pozitivnih osjećaja, nježnosti i one dječje životne radosti koja postoji u svima nama bit će svugdje oko nas jer to je boja koja će dominirati u mjesecima pred nama. A mi imamo ideju i kako ovu prpošnu boju uklopiti u uskrsne dekoracije.

Galerija

U trendu su sve nijanse ružičaste pa se time možete voditi i kod osmišljavanja vašeg ružičastog Uskrsa. Od ružičastih pisanica, stolnjaka, ukrasnih vrpci i ostalih detaljčića, hit-boja proljeća može dominirati vašim uskrsnim stolom, bez bojazni da ćete pretjerati.

Ideje za uskrsne dekoracije u ružičastoj boji - 5
Ružičasta će naročito lijepo izgledati u kombinaciji sa zelenom i zlatnom bojom (Foto: Living4media)

Dokazuju to i fotografije koje smo skupili u fotogaleriji na početku teksta, a gdje ćete pronaći pregršt inspiracije za nadolazeći blagdan. Ružičasta će naročito lijepo izgledati u kombinaciji sa zelenom i zlatnom bojom koje u dom uvijek unose dašak proljetnog i slavljeničkog ugođaja.

Slobodno se razigrajte, a ako ste ipak za samo malo ružičaste, kako vam se čini ideja pisanica obojanih najnježnijom ružičastom i položenih u gnjezdašce od bijelog perja?

Ideje za uskrsne dekoracije u ružičastoj boji - 4
Ružičaste pisanice u gnjezdašcu od bijelog perja (Foto: Living4media)