Victoria Beckham ponovno je dokazala svoj besprijekoran modni stil na Vogue's Forces of Fashion događaju u New Yorku, gdje se pojavila u odličnoj kombinaciji koju je jednostavno nemoguće ne primijetiti.

Galerija

Modna dizajnerica odabrala je haljinu upečatljive maslinastozelene boje iz vlastite kolekcije koja savršeno prati liniju njenog tijela, naglašavajući eleganciju i sofisticiranost. Haljina ima duboki V-izrez i lepršavi kroj s rukavima u voluminoznom stilu, koji balansiraju između minimalizma i odvažnog modnog izričaja.

Međutim, pravi "wow" efekt stvorile su crvene lakirane cipele s tankom potpeticom i remenčićem oko gležnja. U takvim cipelama nema šanse da itko prođe nezamijećen i koliko god bordo boja bila popularna, jarko crvena nikad neće izaći iz mode.

Victoria Beckham Foto: Profimedia

Taj neočekivani kontrast boja dao je cijelom izdanju dinamičnost i dozu avangarde, što je u potpunosti u skladu s Victorijinim prepoznatljivim stilom koji spaja klasično i moderno. Velike crne sunčane naočale dodatno su pridonijele zaokruženosti cijelog dojma.

Cipele Victorije Beckham mamac su za poglede Foto: Profimedia

Victoria Beckham je ovim outfitom još jednom podsjetila zašto je jedna od najutjecajnijih modnih dizajnerica današnjice. Svaki detalj kod nje je uvijek pažljivo promišljen, od jednostavne, ali efektne torbice do njezine besprijekorno stilizirane frizure i prirodnog make-upa.

Victoria Beckham u baš dobroj kombinaciji boja Foto: Profimedia

Boja, kroj, detalji, ma sve... Victoria Beckham u odijelu koje je bolje i od najdivnijih haljina

15 odličnih kombinacija Victorije Beckham koje bismo rado kopirali