Obitelj Beckham okupila se u londonskom kinu Curzon Mayfair povodom premijere Netflixova dokumentarnog serijala posvećenog životu i karijeri proslavljenog nogometaša Davida Beckhama. Četverodijelni serijal prati njegov put od skromnih početaka do statusa jednog od najpoznatijih nogometaša svih vremena.

Galerija Victoria i David Beckham na premijeri dokumentarnog serijala Beckham Victoria Beckham za premijeru je odjenula bijelo odijelo Victoria Beckham na dodjeli nagrada People's Choice +4 Victoria Beckham na večeri magazina Vogue i draguljarske kuće Tiffany

Kada sam prije 10 godina otišao u mirovinu, mnogi su me pitali hoću li napraviti dokumentarac o sebi, ali tada stvarno nije bio pravi trenutak. Onda se počela približavati 10 godišnjica mog umirovljenja i pomislio sam kako je sada vrijeme za to, priznao je David na premijeri.

Obitelj Beckham na premijeri Obitelj Beckham na premijeri (Foto: Afp)

Pozirao je okupljenim fotografima u društvu obitelji na čelu s ponosnom suprugom Victorijom Beckham koja je pucala od ponosa.

Slavna dizajnerica za premijeru je odabrala kombinaciju koju bismo već mogli nazvati njezinim prepoznatljivim izdanjem.

Victoria i David Beckham na premijeri dokumentarnog serijala Beckham Victoria i David Beckham na premijeri dokumentarnog serijala Beckham (Foto: Profimedia)

Naime, ono što drugim ženama predstavlja crna haljina, to je Victoriji bijelo odijelo. Upravo bijelo odijelo često bira u svečanim prigodama i dosad ga je nosila na raznim događanjima, od dodjela nagrada do gala večera.

Victoria Beckham za premijeru je odjenula bijelo odijelo Victoria Beckham za premijeru je odjenula bijelo odijelo (Foto: Profimedia)

Nadopunila ga je štiklama modne kuće Saint Laurent s prozirnim detaljima od PVC-a i ručnom torbicom presvučenom crnim satenom.

U galeriji provjerite u kojim je još prigodama Victoria nosila bijelo odijelo.

Victoria Beckham na dodjeli nagrada People's Choice Victoria Beckham na dodjeli nagrada People's Choice (Foto: Afp)

15 odličnih kombinacija Victorije Beckham koje bismo rado kopirali Kombinacije Victorije Beckham za modnu inspiraciju - 1 Kombinacije Victorije Beckham za modnu inspiraciju - 2 Kombinacije Victorije Beckham za modnu inspiraciju - 3 +15 Kombinacije Victorije Beckham za modnu inspiraciju - 4

Hulahopke Victorije Beckham svaku proljetnu kombinaciju podižu na višu razinu Victoria Beckham n Victoria Beckham na ulicama Londona - 1 Victoria Beckham na ulicama Londona - 4 +2 Victoria Beckham na ulicama Londona

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju