Nemojte se iznenaditi ako za par godina Victoria Beckham postane redovita gošća popisa najbolje odjevenih slavnih žena. Njezina stilska transformacija jedna je od najboljih u svijetu poznatih, a započela je kad i njezina modna karijera.

Galerija Kombinacije Victorije Beckham za modnu inspiraciju - 1 Kombinacije Victorije Beckham za modnu inspiraciju - 2 Kombinacije Victorije Beckham za modnu inspiraciju - 3 +15 Kombinacije Victorije Beckham za modnu inspiraciju - 4

Victoria Beckham pokrenula je svoj istoimeni brend 2008. godine. Kako je sama priznala, u želji da je svijet mode shvati ozbiljno i naposljetku prihvati, odlučila je izvaditi silikone iz grudi i drastično promijeniti svoje odijevanje.

Kombinacije Victorije Beckham za modnu inspiraciju - 7 Kombinacije Victorije Beckham za modnu inspiraciju - 7 (Foto: Profimedia) Kombinacije Victorije Beckham za modnu inspiraciju - 1 Kombinacije Victorije Beckham za modnu inspiraciju - 1 (Foto: Profimedia)

Ne samo da je uspjela u svom naumu nego je danas velika stilska inspiracija ženama diljem svijeta. Ujedno je i najbolja reklama vlastitim kreacijama s obzirom na to da se u javnosti uglavnom pojavljuje u komadima s potpisom svog brenda.

Njezine kombinacije uistinu su raznovrsne. Ne nedostaje onih jednostavnih, praktičnih i neutralnih koje je lako kopirati u svakodnevnim prigodama, a najbolje izgleda kada se prepusti mašti i spaja naoko nespojive komade i boje.

Kombinacije Victorije Beckham za modnu inspiraciju - 14 Kombinacije Victorije Beckham za modnu inspiraciju - 14 (Foto: Profimedia)

Jednom prilikom rekla je kako je ključ njezine transformacije zapravo bilo prihvaćanje same sebe.

Victoria u dobi od 12 godina Victoria Beckham: "Govorili su mi da nisam sposobna, ali ako sam ja uspjela, možete i vi"

Vidim sva svoja nesavršenstva i nasmijem se. To je ono što ja jesam i neću to pokušati promijeniti. Radim, izgledam dobro, imam četvero djece na koje sam nevjerojatno ponosna, divnog supruga i osjećam se zadovoljno. Kada odrastaš, opsjednut si bespotrebnim stvarima, ali kada ostariš, naučiš se osjećati dobro u vlastitoj koži, zaključila je Victoria Beckham.

U galeriji pogledajte 15 sjajnih kombinacija britanske dizajnerice koje vam mogu poslužiti kao inspiracija za vaša buduća modna izdanja.

Victoria Beckham Victoria Beckham (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju