Baby Lasagna i njegova djevojka Elizabeta Ružić vjenčali su se u subotu u srednjovjekovnoj crkvici u Završju u Istri, a Elizabeta je zasjala u predivnoj retro vjenčanici.

Baby Lasagna: Mladoženja u izdanju koje spaja rock'n'roll i eleganciju

Talentirana mlada umjetnica već je dobro poznata po svom autentičnom stilu, a to je potvrdila i u ovom posebnoj prilici odabravši retro vjenčanicu s korzetom, volanima i čipkom. 

Gornji dio vjenčanice sadrži pripijeni korzet i višeslojne volane, a sve je ukrašeno decentnim nizom bisera. 

Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 4 Foto: Pixsell

Donji je pak dio sačinjen od čipke, a Elizabeta se zaigrala i nakitom, od kojega se crna chocker ogrlica posebno istaknula, dok je kosu oblikovala u nježne i elegantne valove. Poseban dodatak bio je nekonvencionalni vjenčani buket dominatno u tamno crvenoj i crnoj boji.

Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 2 Foto: Pixsell

Baby Lasagna je odjenuo odijelo na pruge i prepoznatljive Dr. Martens čizme te klasičnu bijelu košulju te bijelu kravatu.

Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 1 Foto: Pixsell

Prisjetite se i kombinacije Elizabete Ružić na Eurosongu.  Baby Lasagna: Mladoženja u izdanju koje spaja rock'n'roll i eleganciju Oženio se Baby Lasagna, pogledajte prve fotografije s vjenčanja! Emotivan trenutak Marka i Elizabete: Kome treba prvo mjesto kad imaš nekoga da te ovako zagrli!