Zadarski Poluotok, popularno šetalište i okupljalište u tom gradu, ovoga je vrućeg vikenda privukao brojne šetače. Unatoč visokim temperaturama, gradski asfalt i dalje je bio privlačan Zadranima i turistima, među kojima se istaknula atraktivna dama u crvenom kompletu.

Galerija

Prepoznali smo da je riječ o mladoj hrvatskoj dizajnerici Boženi Bratović Smolić, vlasnici brenda Becha, koji se ističe po posebnoj i prepoznatljivoj estetici, originalnim krojevima, eleganciji i glamuroznim komadima odjeće. Becha u svojoj ponudi ima liniju dnevnih odjevnih komada, večernje haljine, ženska odijela i vjenčanice, a posebna pažnja usmjerena je na kvalitetu materijala i izrade.

Ulična moda u Zadru - 4 Foto: Zvonko Pavic/Cropix

A Božena Bratović Smolić pokazala je jedno glamurozno dnevno izdanje u odjevnim komadima iz vlastite kolekcije. Dizajnerica je odjenula crveni komplet sačinjen od uskog crop-topa s V izrezom i ukrasnim detaljem u obliku cvijeta te od rastezljive maksi suknje uskog kroja.

Zadarska dizajnerica Božena Bratović Smolić nosi ravne natikače modne kuće Hermes, popularni model Oran Foto: www.hermes.com

Uz crveni outfit izvrsno su se uklopile sada već kultne natikače luksuzne francuske modne kuće Hermès, popularni ravni model Oran koji dolazi u raznim bojama, a Božena je odabrala crne. Zanimljiva je i tamna torbica u obliku valjka, dizajn američkog brenda Coach, dok su velike sunčane naočale dale još malo glamura street style kombinaciji zadarske dizajnerice.

Druga ljetna izdanja ulične mode u Zadru pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Ulična moda u Zadru - 6 Foto: Zvonko Pavic/Cropix

Brineta sa zagrebačke špice: Odvažan prorez koji romantičnu haljinu čini magnetom za poglede

Trik sandale zgodnice iz centra Zagreba koje vizualno produžuju noge