Zagrebačke ulice i trgovi uvijek su pravo vrelo modne inspiracije. Tako je bilo i prošloga tjedna – s povratkom toplijeg vremena modne trendseterice okrenule su se ljetnim odjevnim kombinacijama.

Galerija Ulična moda prozirne špagerice Zagreb 2024. - 4 Ulična moda prozirne špagerice Zagreb 2024. - 2 Ulična moda prozirne špagerice Zagreb 2024. - 3 +5 Tako jednostavno, a tako efektno izdanje

Želite li vizualno produžiti noge i cijelu figuru, odaberite cipele u boji kože. Efekt produživanja bit će naglašeniji ako obučete cipele s povišem potpeticom.

U ljetno doba mnoge dame odlučuju se za špagerice s punom petom. Ne samo da one vizualno produžuju noge, već su i mnogo udobnije za nošenje od klasičnih štikli.

Ulična moda prozirne špagerice Zagreb 2024. - 5 Tamnokosay dama iz centra Zagreba u bijeloj haljini i prozirnim špagericama (Foto: Josip Moler/Cropix)

Povrh svega, iznimno ih je lako kombinirati s drugim odjevnim komadima – odlično će izgledati uz ljetnu haljinu, dugu suknji ili traperice.

Na svojem primjeru to je pokazala i tamnokosa dama iz centra Zagreba koja je odabrala trik-model špagerica – model sastavljen od tri plastičnih remenčića koji izgleda gotovo pa nevidljivo. Ove takozvane nevidljive špagerice obožavaju brojne slavne dame, a posebno Sofija Vergara.

Ulična moda prozirne špagerice Zagreb 2024. - 3 Vizija u bijelom (Foto: Josip Moler/Cropix)

Tamnokosa dama sa zagrebačke špice špagerice je sparila s najpopularnijom ljetnom haljinom – bijelim modelom s naramenicama i visokim prorezom na prednjem dijelu.

Izdanje je dopunila bijelom kožnatom torbicom Marca Jacobsa, a oči je sakrila od znatiželjnih pogleda sunčanim naočalama predimenzioniranih okvira.

Steve Madden prozirne špagerice, 93 eura Steve Madden prozirne špagerice, 93 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na po popularne webshopove te smo odabrali nekoliko modela nevidljivih špagerica po uzoru na zagrebačku špicericu.

Izdanje iz centra Zagreba: Padobranske hlače i natikače s visokom potpeticom za wow efekt Zagrebački street style u natikačama s visokom potpeticom i cargo hlačama - 7 Zagrebački street style u natikačama s visokom potpeticom i cargo hlačama - 3 Zagrebački street style u natikačama s visokom potpeticom i cargo hlačama - 1 +4 Zagrebačka street stylerica nosi hlače iz trgovine Mango

Šetnja Dubrovnikom u divnoj suknji koja podsjeća na more i glamuroznim natikačama Ulična moda u Dubrovniku - 9 Ulična moda u Dubrovniku - 5 Ulična moda u Dubrovniku - 2 +8 Dubrovačka street stylerica nosi ravne natikače modne kuće Hermès

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju