Posljednji proljetni vikend na dubrovačkim ulicama zavladala je vreva, što i ne čudi jer u četvrtak navečer kalendarski počinje ljeto. Ljetni solsticij donosi i početak najtoplijeg godišnjeg doba tijekom kojeg su ravne natikače nezaobilazna obuća.

Galerija Ulična moda u Dubrovniku - 9 Ulična moda u Dubrovniku - 5 Ulična moda u Dubrovniku - 2 +8 Dubrovačka street stylerica nosi ravne natikače modne kuće Hermès

A jedne skupocjene natikače ravnog potplata nosi i dubrovačka street stylerica, i to najpoznatiji model luksuzne francuske modne kuće Hermès, nazvan Oran. Elegantne kožnate natikače imaju prepoznatljivi dizajn u obliku slova H te dolaze u raznim bojama, a plavuša iz Dubrovnika za svoj street style odabrala je model klasične crne boje.

Ulična moda u Dubrovniku - 2 Dubrovačka street stylerica u dugačkoj suknji prekrasnog plavog uzorka i natikačama modne kuće Hermes (Foto: Tonci Plazibat/Cropix)

Gornji dio kombinacije složila je od uskog crnog topa i dugačke suknje s predivnim uzorkom u raznim nijansama plave boje koje se prelijevaju. Uzorak je pravi morski i ljetni, kao i velika torba od rafije francuske modne kuće Saint Laurent, model s kožnatim privjeskom na kojem se nalaze slova YSL (Yves Saint Laurent).

Sličan model torbe modne kuće Saint Laurent kakav nosi street stylerica iz Dubrovnika Sličan model torbe modne kuće Saint Laurent kakav nosi street stylerica iz Dubrovnika (Foto: www.ysl.com)

Trendi sunčane naočale i tanke narukvice lijepo su zaokružile street style za šetnju Dubrovnikom. Ostala izdanja dubrovačke ulične mode pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Ulična moda u Dubrovniku - 4 Ulična moda u Dubrovniku (Foto: Tonci Plazibat/Cropix)

Mama iz centra Zagreba u savršenoj maksi suknji koja ljeti nema konkurenciju Ulična moda u centru Zagreba - 18 Ulična moda u centru Zagreba - 16 Ulična moda u centru Zagreba - 13 +8 Ulična moda u centru Zagreba - 6

"Gole" štikle sa zagrebačke špice koje (ni)su zasjenile jednu od najpopularnijih haljina ovoga proljeća Ulična moda u centru Zagreba - 3 Ulična moda u centru Zagreba - 14 Ulična moda u centru Zagreba - 22 +9 Ulična moda u centru Zagreba - 19

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju