U kojoj mjeri vodite računa o modnim dodacima? Jesu li oni za vas sporedna stvar ili njihovu odabiru posvećujete puno pažnje? Iako su najčešće odjevni komadi glavne zvijezde naših kombinacija, ponekad ih zasjene modni dodaci.

Galerija

Upravo se to dogodilo u street style izdanju jedne mlade dame koja se prošetala centrom Zagreba i zaintrigirala fotografe svojim stajlingom. Baza ove kombinacije jednostavni su i klasični modni aduti koje gotovo svatko ima u svom ormaru.

Ljepotica iz Zagreba u efektnim štiklama s potpisom modne kuće Alaïa Foto: Josip Moler/Cropix

Traperice i bijela košulja pripadaju kategoriji svevremenskih komada koji se mogu kombinirati na sto načina i zato se nalaze na svih popisima must have odjeće.

Naša današnja street style zvijezda za sebe je odabrala sive traperice ravnog i užeg kroja te klasičnu bijelu košulju dugih rukava. Umjesto jaknom ili balonerom ogrnula se predimenzioniranim vunenim šalom.

Model Le Cœur modne kuće Alaïa Foto: Alaïa

Ziheraški odabir za tu kombinaciju bile bi neke crne salonke, ali lijepa plavuša odlučila je razigrati izdanje crvenim štiklama. Točnije, natikačama s visokom potpeticom koje potpisuje modna kuća Alaïa.

U pitanju je njihov model Le Cœur, među slavnim damama jedan od najpopularnijih modela štikli posljednjih sezona.

Miranda Kerr u štiklama Le Cœur modne kuće Alaïa Foto: Profimedia

Natikače s potpeticom od devet centimetara imaju gornjište od PVC-a. Transparentne trake pružaju sigurnost stopalu prilikom kretanja, a ujedno stvaraju efekt vizualnog produživanja nogu. Najprepoznatljiviji dio tog modela je motiv srca na predjelu prstiju, po kojem su štikle i dobile ime.

Torba Chanel 22 u street style izdanju sa zagrebačke špice Foto: Josip Moler/Cropix

Osim obućom, ta ljepotica zainteresirala nas je i odabirom torbe. Nosila je Chanelov model 22, jedan od njihovih novijih aduta koji je predstavljen u ready-to-wear kolekciji za proljeće/ljeto 2022. godine. Luksuzna verzija hobo-torbe izrađena je od kože i vrlo je podatna, a dostupna je u različitim veličinama i bojama.

Torba Chanel 22 u kolekciji za proljeće/ljeto 2022. Foto: Profimedia

Ljepotica sa zagrebačke špice potvrdila popularnost najvećeg jesenskog trenda

Wow! Riskantan spoj Matrixa i boho stila na zagrebačkoj špici urodio fantastičnim izdanjem

Wow! Šarmantno izdanje dame iz Zagreba podsjeća nas na ljepotu klasične mode