Često u prolazu bacimo oko na nečiju odjevnu kombinaciju i pritom pomislimo: "Mrak, nosila bih ovo od glave do pete." Upravo to prošlo nam je kroz glavu kada smo ugledali izdanje jedne zgodne dame koja je svojom pojavom uljepšala tmurnu zagrebačku špicu.

Galerija

Kišna subotnja špica očekivano je bila praznija nego inače zbog vremenskih uvjeta, koji su mnoge ljubiteljice mode natjerali da ostanu u svojim domovima.

Fantastično jesensko street style izdanje iz Zagreba Foto: Josip Moler/Cropix

One koje su morale do grada uglavnom su nosile klasične odjevne komade rezervirane za prijelaz iz ljetne u jesensku sezonu.

Traperice su se vratile u naše kombinacije s prvim hladnijim danima, a nosila ih je i naša današnja street style zvijezda. Model ravnog kroja koji je opasala crnim remenom kombinirala je s bijelom košuljom i kariranim sakoom.

Jesenska kombinacija po uzoru na street style izdanje sa zagrebačke špice Foto: Internetske stranice proizvođača i trgovca

Tu je bio i baloner, nezaobilazan modni adut u ovo doba godine, te crna torba, klasik koji volimo bez obzira na to u kojoj se sezoni nalazimo.

Lijepa brineta toliko nas je inspirirala svojim odličnim jesenskim izdanjem da smo odlučili kopirati njezinu kombinaciju od glave do pete, a u nastavku provjerite koje smo komade odabrali.

Jesenska kombinacija po uzoru na street style izdanje iz Zagreba

Jesenski top pet: Vjerujte nam, ove komade nosit ćete iz godine u godinu

Jesenski hit u najavi: Zbog ove boje jedva čekamo da ljeto završi

Klasik nad klasicima: Najpoznatiji baloner na svijetu mnogi bi voljeli vidjeti u svom ormaru