Kako u svoju odjevnu kombinaciju unijeti malo glamura? Jedno je od rješenja biranje odjevnih komada ukrašenih efektnim aplikacijama zbog kojih i odjevni predmet klasičnog kroja naposljetku može izgledati baš efektno i posebno.

Galerija

Kakve ćete aplikacije odabrati, ovisi isključivo o vašem ukusu. Primjerice, ako baš niste preveliki ljubitelj cirkona i sličnih blještavih ukrasa, zgodno rješenje moglo bi biti - perje.

Naeem Khan, jesen/zima 2023. Foto: Profimedia

Odjevni komadi ukrašeni perjem bit će velik hit u narednim sezonama, sudeći prema kolekcijama brojnih brendova i modnih kuća za proljetno-ljetnu i jesensko-zimsku sezonu 2023. godine.

La Metamorphose, proljeće/ljeto 2023. Foto: Profimedia

Oni zasigurno nisu čest prizor u svakodnevnim kombinacijama koje viđamo na našim ulicama, ali povremeno na njih možemo naletjeti prilikom šetnje špicom.

Tako smo na zagrebačkoj špici uočili dvije mlade dame u popularnom sakou španjolskog komercijalnog modnog brenda Zara čiji su rukavi ukrašeni upravo perjem.

30 zagrebačkih street style izdanja u kojima vladaju traperice

Zara je u svojoj ponudi već imala nekoliko različitih varijanti tog sakoa, od onog u jarkoj narančastoj boji do modela u takozvanoj vrućoj ružičastoj nijansi.

Street style izdanje iz Zagreba sa Zarinim sakoom Foto: Josip Moler/Cropix

Za ovu sezonu pripremili su model u vrlo nježnoj nijansi prljavoružičaste boje. S obzirom na to da je za razliku od prijašnjih varijanti u vrlo efektnim bojama ovaj put u pitanju neutralan model, sako je idealan za situacije u kojima vam je važno odjenuti se i svečano i neutralno.

Zagrebačko street style izdanje Foto: Josip Moler/Cropix

Proljetna slavlja i prigode u kojima želite izgledati decentno, ali istovremeno malo odskočiti zahvaljujući stajlingu kao stvorene su za ovakav tip odjevnog komada koji zbog samo malo perja uistinu izgleda posebno.

Sako brenda Zara Foto: Zara

Modna inspiracija: 30 zagrebačkih street style izdanja stvorenih za posao