Kako u svoju odjevnu kombinaciju unijeti malo glamura? Jedno je od rješenja biranje odjevnih komada ukrašenih efektnim aplikacijama zbog kojih i odjevni predmet klasičnog kroja naposljetku može izgledati baš efektno i posebno.

Galerija Street style izdanje iz Zagreba sa Zarinim sakoom Zagrebačko street style izdanje Naeem Khan, jesen/zima 2023. +3 La Metamorphose, proljeće/ljeto 2023.

Kakve ćete aplikacije odabrati, ovisi isključivo o vašem ukusu. Primjerice, ako baš niste preveliki ljubitelj cirkona i sličnih blještavih ukrasa, zgodno rješenje moglo bi biti - perje.

Naeem Khan, jesen/zima 2023. Naeem Khan, jesen/zima 2023. (Foto: Profimedia)

Odjevni komadi ukrašeni perjem bit će velik hit u narednim sezonama, sudeći prema kolekcijama brojnih brendova i modnih kuća za proljetno-ljetnu i jesensko-zimsku sezonu 2023. godine.

La Metamorphose, proljeće/ljeto 2023. La Metamorphose, proljeće/ljeto 2023. (Foto: Profimedia)

Oni zasigurno nisu čest prizor u svakodnevnim kombinacijama koje viđamo na našim ulicama, ali povremeno na njih možemo naletjeti prilikom šetnje špicom.

Tako smo na zagrebačkoj špici uočili dvije mlade dame u popularnom sakou španjolskog komercijalnog modnog brenda Zara čiji su rukavi ukrašeni upravo perjem.

30 zagrebačkih street style izdanja u kojima vladaju traperice Traperice u street style izdanjima iz Zagreba - 1 Traperice u street style izdanjima iz Zagreba - 4 Traperice u street style izdanjima iz Zagreba - 10 +23 Traperice u street style izdanjima iz Zagreba - 7

Zara je u svojoj ponudi već imala nekoliko različitih varijanti tog sakoa, od onog u jarkoj narančastoj boji do modela u takozvanoj vrućoj ružičastoj nijansi.

Street style izdanje iz Zagreba sa Zarinim sakoom Street style izdanje iz Zagreba sa Zarinim sakoom (Foto: Josip Moler/Cropix)

Za ovu sezonu pripremili su model u vrlo nježnoj nijansi prljavoružičaste boje. S obzirom na to da je za razliku od prijašnjih varijanti u vrlo efektnim bojama ovaj put u pitanju neutralan model, sako je idealan za situacije u kojima vam je važno odjenuti se i svečano i neutralno.

Zagrebačko street style izdanje Zagrebačko street style izdanje (Foto: Josip Moler/Cropix)

Proljetna slavlja i prigode u kojima želite izgledati decentno, ali istovremeno malo odskočiti zahvaljujući stajlingu kao stvorene su za ovakav tip odjevnog komada koji zbog samo malo perja uistinu izgleda posebno.

Sako brenda Zara Sako brenda Zara (Foto: Zara)

Modna inspiracija: 30 zagrebačkih street style izdanja stvorenih za posao Zagrebačka street style izdanja stvorena za posao - 2 Zagrebačka street style izdanja stvorena za posao - 3 Zagrebačka street style izdanja stvorena za posao - 4 +23 Zagrebačka street style izdanja stvorena za posao - 5

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju