Središtem Zagreba prošetale su dvije zgodne prijateljice koje su nam se odmah učinile poznatima – pa da, fotograf ih je u srcu metropole "uhvatio" i u rujnu prošle godine.

Galerija

U centru naše street style priče tada je bila "gola" haljina šarmantne plavokose prijateljice, ali pažnju nam je ukrao i street style smeđokose prijateljice u uskoj majici boje burgundca i širokim hlačama s prugama.

Zagrebačka street style plavuša udobnu haljinicu iz H&M-a kombinirala je uz tenisice s prepoznatljivim Burberry uzorkom i velikom smeđom torbom

Ovoga puta prijateljica duge plave kose, zbog koje smo je iz milja nazvali vilom, za svoj street style izabrala je mini haljinicu iz H&M-a dizajniranu u suradnju s dizajnericom tapeta Annom Glover. Ovaj model viskozne haljine koja podsjeća na dužu bluzu dolazi u četiri uzoraka te je dostupna u vrlo širokom rasponu konfekcijskih veličina, od 32 do 50, po cijeni od 150 kuna.

Zagrebačka plavuša udobnu haljinicu s krupnim zelenim uzorkom lišća kombinirala je uz tenisice s prepoznatljivim Burberryjevim uzorkom i velikom smeđom torbom. Obuvši tenisice, doista je dobro izabrala jer ovakav ležeran model haljine sportsku obuću voli više od visokih potpetica.