Ovaj val hladnog, kišnog i tmurnog vremena natjerao nas je da opet prokopamo po ormarima kako bismo posegnuli za toplijim odjevnim komadima i obućom.

Galerija

Prevrtljivo proljeće ponukalo je i domaće ljubiteljice mode na promjene u njihovim svakodnevnim modnim izdanjima, pa smo tako posljednjih dana na zagrebačkoj špici vidjeli razne varijante slojevitih kombinacija idealnih za promjenjivo vrijeme.

Street style izdanje Tee Dujmić na zagrebačkoj špici Foto: Josip Moler/Cropix

Među najboljima je ona u kojoj je centrom grada prošetala influencerica Tea Dujmić. Tamnokosa ljepotica podsjetila nas je na to da je moda igra u kojoj se isplati eksperimentirati.

Modna inspiracija: 30 zagrebačkih street style izdanja stvorenih za posao

Tea je crnu satensku haljinu s visokim prorezom nadogradila topom urbanog stila. Podrezani model s visokim ovratnikom i dugačkim rukavima u teoriji nije spojiv sa satenskom haljinom, ali u praksi se to pokazalo kao savršen potez. Baš kao i dodatak sakoa klasičnog kroja ukrašenog zlatnim gumbima.

Street style izdanje Tee Dujmić na zagrebačkoj špici Foto: Josip Moler/Cropix

Mlada dama iskoristila je priliku da još malo uživa u nošenju visokih čizama te pritom odabrala odličan model u kaubojskom điru, s udobnom visokom blok-potpeticom i srebrnim vrhom.

Influenserica Tea Dujmić na zagrebačkoj špici Foto: Josip Moler/Cropix

Modna inspiracija: Pogledajte kakve modele suknji nose dame od Zagreba do Dubrovnika

Pogledajte modele obuće koji su zavladali proljetnim kombinacijama na zagrebačkoj špici