Ovaj val hladnog, kišnog i tmurnog vremena natjerao nas je da opet prokopamo po ormarima kako bismo posegnuli za toplijim odjevnim komadima i obućom.

Galerija Influenserica Tea Dujmić na zagrebačkoj špici Street style izdanje Tee Dujmić na zagrebačkoj špici Street style izdanje Tee Dujmić na zagrebačkoj špici +1 Street style izdanje Tee Dujmić na zagrebačkoj špici

Prevrtljivo proljeće ponukalo je i domaće ljubiteljice mode na promjene u njihovim svakodnevnim modnim izdanjima, pa smo tako posljednjih dana na zagrebačkoj špici vidjeli razne varijante slojevitih kombinacija idealnih za promjenjivo vrijeme.

Street style izdanje Tee Dujmić na zagrebačkoj špici Street style izdanje Tee Dujmić na zagrebačkoj špici (Foto: Josip Moler/Cropix)

Među najboljima je ona u kojoj je centrom grada prošetala influencerica Tea Dujmić. Tamnokosa ljepotica podsjetila nas je na to da je moda igra u kojoj se isplati eksperimentirati.

Modna inspiracija: 30 zagrebačkih street style izdanja stvorenih za posao Zagrebačka street style izdanja stvorena za posao - 2 Zagrebačka street style izdanja stvorena za posao - 3 Zagrebačka street style izdanja stvorena za posao - 4 +23 Zagrebačka street style izdanja stvorena za posao - 5

Tea je crnu satensku haljinu s visokim prorezom nadogradila topom urbanog stila. Podrezani model s visokim ovratnikom i dugačkim rukavima u teoriji nije spojiv sa satenskom haljinom, ali u praksi se to pokazalo kao savršen potez. Baš kao i dodatak sakoa klasičnog kroja ukrašenog zlatnim gumbima.

Street style izdanje Tee Dujmić na zagrebačkoj špici Street style izdanje Tee Dujmić na zagrebačkoj špici (Foto: Josip Moler/Cropix)

Mlada dama iskoristila je priliku da još malo uživa u nošenju visokih čizama te pritom odabrala odličan model u kaubojskom điru, s udobnom visokom blok-potpeticom i srebrnim vrhom.

Influenserica Tea Dujmić na zagrebačkoj špici Influenserica Tea Dujmić na zagrebačkoj špici (Foto: Josip Moler/Cropix)

Modna inspiracija: Pogledajte kakve modele suknji nose dame od Zagreba do Dubrovnika Suknje od trapera trenutačno su najpopularniji model Splitska street style izdanje u suknjama - 2 Zadarsko street style izdanje u suknji od trapera +11 Zagrebačka street style izdanja sa suknjama - 7

Pogledajte modele obuće koji su zavladali proljetnim kombinacijama na zagrebačkoj špici Street style izdanja iz Zagreba - 7 Street style izdanja iz Zagreba - 11 Street style izdanja iz Zagreba - 4 +7 Street style izdanja iz Zagreba - 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju