Ako je vjerovati modnim znalcima, 2023. godina bit će godina suknji. Ljepota suknji leži u činjenici da se isti model može nositi na toliko različitih načina.

Galerija Suknje od trapera trenutačno su najpopularniji model Splitska street style izdanje u suknjama - 2 Zadarsko street style izdanje u suknji od trapera +11 Zagrebačka street style izdanja sa suknjama - 7

Bez obzira na to jeste li ljubiteljica minimalističke mode ili si volite dati oduška kada je u pitanju slaganje kombinacija, suknja može biti osnovni komad oko kojeg ćete slagati svoju modnu priču.

Kada su u pitanju ovogodišnji trendovi, nosit će se razni modeli suknji, od onih maksi kroja preko omiljenih plisiranih pa sve do suknji od trapera, koje su trenutačno najpopularniji model suknje.

Potvrđuju to i modne kombinacije s hrvatskih ulica. Pregledali smo, naime, modna izdanja u prvih nekoliko tjedana proljeća u kojima su glavne zvijezde suknje. Od Zagreba pa sve do Dubrovnika nose se razni modeli suknji, svih boja i dužina, ali najčešći prizor su upravo traper-suknje, koje Hrvatice kombiniraju na razne načine.

Pogledajte kakve se haljine nose na hrvatskim ulicama u prvim tjednima proljeća Haljine su omiljeni dio proljetne garderobe Haljine kao dio zagrebačkih street style izdanja Haljine kao dio zagrebačkih street style izdanja +12 Haljine kao dio zagrebačkih street style izdanja

Modna izdanja u suknjama s hrvatskih ulica mogu vam poslužiti i kao modna inspiracija, zato je vrijeme da se vratite na početak teksta i zavirite u galeriju kombinacija u suknjama na ulicama Splita, Dubrovnika, Zadra, Zagreba...

Zagrebačko street style izdanje u maksi suknji Zagrebačko street style izdanje u maksi suknji (Foto: Josip Moler/Cropix)

Dubrovačko street style izdanje u bijeloj suknji od trapera Dubrovačko street style izdanje u bijeloj suknji od trapera (Foto: Bozo Radic/Cropix)

Traper suknje su čest prizor na zagrebačkim ulicama Traper suknje su čest prizor na zagrebačkim ulicama (Foto: Josip Moler/Cropix)

 

 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju