Pripremanje božićnih slastica poseban je užitak, a tražite li nešto novo čime biste se mogli zasladiti ovih blagdana, a da je baš posebno, onda smo pronašli nešto što bi vas moglo oduševiti. Što kažete na to da sami izradite čokoladne kuglice za bor u koje možete staviti i sljezove kolačiće, a toliko su zgodne da će vam ih možda biti i žao pojesti.

Galerija

Božićni asortiman u trgovinama svake nas godine oduševi nekim novitetima koje odmah poželimo imati u vlastitoj kolekciji blagdanskih stvarčica koje nas vesele i uljepšavaju svakodnevicu.

Proizvođači se uistinu svega dosjete, pa smo tako u trgovini Zara Home pronašli crveni silikonski kalup u kojemu možete izraditi čokoladne božićne kuglice, baš poput onih koje stavljamo na bor, s reljefasto ispisanom riječi joy.

Silikonski kalup u obliku božićne kuglice s ispisanom riječi 'joy' - 2 Foto: www.zarahome.com

Od jednog kalupa možete izraditi šest kuglica, a bit će još posebnije ako ih, kada su gotove, posprejate zlatnom jestivom bojom. Ili napravite od njih vruću čokoladu tako da kuglicu zalijete vrućim mlijekom i pustite da se otopi u šalici.

Napokon! Otvoren je Panoramski kotač, glavna atrakcija Adventa u Zagrebu

10 božićnih ukrasa koji će se svidjeti ljubiteljicama crvene boje

S kalupom dobijete i recept za izradu čokoladnih kuglica, a možete ga kupiti u trgovini Zara Home po cijeni od 149 kuna. Riječ joy na kuglicama baš je zgodan detalj, pa neka je onda veselje svima ovih blagdana!

Silikonski kalup u obliku božićne kuglice s ispisanom riječi 'joy' - 3 Foto: www.zarahome.com