Pripremanje božićnih slastica poseban je užitak, a tražite li nešto novo čime biste se mogli zasladiti ovih blagdana, a da je baš posebno, onda smo pronašli nešto što bi vas moglo oduševiti. Što kažete na to da sami izradite čokoladne kuglice za bor u koje možete staviti i sljezove kolačiće, a toliko su zgodne da će vam ih možda biti i žao pojesti.

Galerija Silikonski kalup u obliku božićne kuglice s ispisanom riječi 'joy' - 6 Silikonski kalup u obliku božićne kuglice s ispisanom riječi 'joy' - 3 Silikonski kalup u obliku božićne kuglice s ispisanom riječi 'joy' - 1 +2 S kalupom dobijete i recept za izradu čokoladnih kuglica

Božićni asortiman u trgovinama svake nas godine oduševi nekim novitetima koje odmah poželimo imati u vlastitoj kolekciji blagdanskih stvarčica koje nas vesele i uljepšavaju svakodnevicu.

Proizvođači se uistinu svega dosjete, pa smo tako u trgovini Zara Home pronašli crveni silikonski kalup u kojemu možete izraditi čokoladne božićne kuglice, baš poput onih koje stavljamo na bor, s reljefasto ispisanom riječi joy.

Silikonski kalup u obliku božićne kuglice s ispisanom riječi 'joy' - 2 S kalupom dobijete i recept za izradu čokoladnih kuglica (Foto: www.zarahome.com)

Od jednog kalupa možete izraditi šest kuglica, a bit će još posebnije ako ih, kada su gotove, posprejate zlatnom jestivom bojom. Ili napravite od njih vruću čokoladu tako da kuglicu zalijete vrućim mlijekom i pustite da se otopi u šalici.

Napokon! Otvoren je Panoramski kotač, glavna atrakcija Adventa u Zagrebu Lunapark i Panoramski kotač otvoreni su u sklopu Adventa u Zagrebu na Trgu dr. Franje Tuđmana - 8 Lunapark i Panoramski kotač otvoreni su u sklopu Adventa u Zagrebu na Trgu dr. Franje Tuđmana - 9 Lunapark i Panoramski kotač otvoreni su u sklopu Adventa u Zagrebu na Trgu dr. Franje Tuđmana - 4 +8 Lunapark i Panoramski kotač otvoreni su u sklopu Adventa u Zagrebu na Trgu dr. Franje Tuđmana - 5

10 božićnih ukrasa koji će se svidjeti ljubiteljicama crvene boje Crvene dekoracije su među najčešćima Sinsay (3 kuglice), 29,90 kn Ikea, 45 kn +7 Jysk, 20 kn

S kalupom dobijete i recept za izradu čokoladnih kuglica, a možete ga kupiti u trgovini Zara Home po cijeni od 149 kuna. Riječ joy na kuglicama baš je zgodan detalj, pa neka je onda veselje svima ovih blagdana!

Silikonski kalup u obliku božićne kuglice s ispisanom riječi 'joy' - 3 Kuglice možete posprejati zlatnom jestivom bojom i napraviti od njih vruću čokoladu (Foto: www.zarahome.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju