Nekada je bilo nezamislivo u dnevnoj i spavaćoj sobi ne imati tepih, ali posljednjih godina nerijetko se kod uređenja interijera doma tepih izostavi. No želite li u svoj dom ipak staviti tepih, svakako pogledajte našu fotogaleriju koja dokazuje da je tepih itekako dobra ideja.

Galerija Ideje kako s tepihom uljepšati prostorije u domu - 1 Ideje kako s tepihom uljepšati prostorije u domu - 10 Ideje kako s tepihom uljepšati prostorije u domu - 7 +6 Ideje kako s tepihom uljepšati prostorije u domu Tepih je potrebno često usisavati i redovito prati, što ga ne čini najpraktičnijim predmetom kod uređenja interijera, ali tu mala "žrtva" isplati se podnijeti s obzirom na to koliko može promijeniti izgled čitavog prostora, bilo da se radi o dnevnoj sobi, spavaćoj sobi ili hodniku.

Tepih može promijeniti izgled čitavog prostora, bilo da se radi o dnevnoj sobi, spavaćoj sobi ili hodniku

Tepih će prostoru dati toplinu i ugodnost, a i uvijek je ugodnije hodati po mekšoj nego po tvrdoj površini. Osim toga, smanjit će udarce tijekom hodanja koji bi mogli smetati susjedima koji žive ispod vas.

Razgledajte našu fotogaleriju i inspirirajte se za uređenje vlastitog životnog prostora s tepihom kao njegovim velikim adutom. Pogledajte i 10 fotodokaza da su kuhinja i dnevni boravak u jednom odlična ideja.
Ideje kako s tepihom uljepšati prostorije u domu - 10 Ideje kako s tepihom uljepšati prostorije u domu (Foto: Living4media)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju