Gola ramena vrlo su ženstven, romantičan i senzualan trend kojemu se svakoga proljeća vraćamo. Mnoge pripadnice ljepšeg spola obožavaju nositi haljine koje otkrivaju ramena, a kako bismo vam potragu za ovim poželjnim komadom olakšali, u trgovinama smo pronašli 10 modela koji laskaju figurama raznih konfekcijskih veličina.

Galerija Haljine s golim ramenima iz trgovina - 1 Haljine s golim ramenima iz trgovina - 4 Haljine s golim ramenima iz trgovina - 8 +7 H&M, 300 kn Gola ramena suptilan su način naglašavanja seksepila i senzualnosti, a upravo zato mnoge žene vole nositi odjevne komade koji otkrivaju ramena.

Mnoge pripadnice ljepšeg spola obožavaju nositi haljine golih ramena

U trgovinama se mogu pronaći odlični modeli haljina golih ramena čiji krojevi pristaju ženama konfekcijskih brojeva koji se najviše kupuju, od 36 do 44.

Idealne su za svakodnevne prilike, proljetne šetnje, zabave, odlazak u kazalište ili kino, a neki modeli bit će odličan izbor i za svečanije prigode poput vjenčanja. Nosite ih uz ravne sandale ili one na potpeticu, balerinke, japanke, klompe, pa i tenisice. Mogućnosti kombiniranja ima mnoštvo i zato će haljina s golim ramenima biti itekako dobar dodatak garderobi.

Ponudu haljina golih ramena u trgovinama cjenovnog ranga od 149,90 do 1125 kuna pogledajte u fotogaleriji.
Haljine s golim ramenima iz trgovina - 6 H&M, 300 kn (Foto: Zadovoljna.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju