Uskoro će započeti još jedno izdanje prestižnog Filmskog festivala u Cannesu. Tako će ovim crvenim tepihom prošetati brojna slavna lica koja će odjenuti najnovije dizajnerske kreacije stvorene da preusmjere svu pažnju na onoga koji ih nosi. Dok željno iščekujemo vidjeti ovogodišnje kombinacije, podsjetit ćemo se na 10 haljina o kojima se najviše pričalo posljednjih 10 godina

Filmski festival u Cannesu koliko je poznat po odličnoj selekciji filmova i teškoj konkurenciji toliko je poznat i po svom crvenom tepihu. Odvažni modni izbori slavnih dama te haljine koje se pamte godinama kasnije postali su jednako važan dio festivala kao i sami filmovi.

'Crvenim tepihom Filmskog festivala u Cannesu prošetalo je mnogo prekrasnih dizajnerskih kreacija'

Tako je prošle godine Blake Lively ukrala svu pozornost s dizajnerskim haljinama koje je nosila, a pogotovo s kreacijom Vivienne Westwood u kojoj je izgledala poput moderne Pepeljuge.

Angelina Jolie uvijek na crvenom tepihu izgleda fenomenalno, ali moramo svakako izdvojiti njezinu pojavu iz 2008. godine kada je bila u visokom stupnju trudnoće s blizancima. Tada je odabrala zelenu Max Azria haljinu u kojoj je izgledala besprijekorno.

Modna izdanja koja se pojave na ovom festivalu često su ili vrlo hrabra ili izuzetno elegantni i sigurni izbori.

Čije su haljine bile odvažne, a čije glamurozna igra na sigurno, provjerite u našoj galeriji.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju