Ove su dame najbolji dokaz da ljepota na poznaje godine. One očaravaju svojim izgledom u drugoj polovici pedesetih i šezdesetih godina, te privlače poglede gdje god se pojavile


Zvončica Vučković
je jedna od naših popularnijih manekenki koja se ovim poslom bavi već gotovo četrdeset godina. Kao 36. godišnja djevojka shvatila je da su joj brojni tretmani uništili kosu, nakon čega si je obećala da je više neće bojiti iako je već imala poprilično sijedih vlasi. Danas su one njezin zaštitni znak, a izgleda fantastično na pragu šestog desetljeća.



Osebujna frizura zaštitni je znak i 66 godina stare Josipe Lisac, koja je postala jednako prepoznatljiva po svojim eklektičnim modnim izdanjima, kao i svojim zapanjujućim vokalnim sposobnostima. Legendarna glazbenica nikad se nije libila eksperimentirati sa stilovima kako bi prenijela svoju poruku zbog čega je i danas uzor brojnim ženama. Pogledajte i ovih  sedam dama koje izgledaju 10 godina mlađe.

Ime Ingrid Antičević Marinović redovito se spominje kada se povede priča o najboljim odjevenim Hrvaticama. Političarka stara 59 godina izgradila je prepoznatljiv stil kojem dominiraju elegantni modni komadi začinjeni upečatljivim štiklama, torbicama ili drugim dodacima.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte deset prekrasnih žena iz hrvatskog javnog života koje su starije od 55 godina.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju