Božić samo što nije došao i sa sobom donio čarobnu atmosferu koja je specifična baš za ovo vrijeme u godini. Najdraži blagdan već je osvojio sva naša osjetila i u srca unio posebnu toplinu i radost.

Galerija Harry Potter pokloni Harry Potter pokloni - 3 Harry Potter pokloni - 4 +7 Pepco, 128 kuna

Jedna od najljepših karakteristika Božića svakako je darivanje. Iako nas posebno veseli planiranje poklona za naše najmilije, to ponekad može biti kompliciran posao.

Ako u svom životu imate ljubitelje Harryja Pottera, provjerite sljedeće retke jer vam donosimo ideje za baš originalne poklone koji će se svidjeti obožavateljima najdražeg čarobnjaka.

Iako filmovi o Harryju teoretski nisu božićni, mi ih takvima doživljavamo. Zaista je poseban doživljaj ušuškati se pod dekicu i gledati avanture malih čarobnjaka dok vani pada snijeg, a mi uživamo u toplini svojega blagdanskog doma.

Harry Potter pokloni - 6 Amazon, 173 kune (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Kako bismo prikupili poklone za sve one kojima je Hogwarts sinonim za Božić, zavirili smo u poznate trgovine i pronašli baš originalne poklone koji će se svidjeti vjernim obožavateljima najpoznatije čarobne priče.

Papuče, baš originalne lampe, pribor za kuhanje, legići ili kućni ogrtač samo su neke od ideja za poklone u stilu Harryja Pottera.

Harry Potter ukrasi za bor Najvažniji motivi iz Harryja Pottera kao ukrasi za božićnu jelku

Hermione, Ron i Harry Saznajte koji ste lik iz "Harryja Pottera" ovisno o svom horoskopskom znaku

Od onih udobnih i praktičnih sve do onih koji će se svidjeti zaljubljenicama u ljepotu, u našoj galeriji na početku teksta, pronaći ćete ideje za originalne poklone koji će razveseliti vaše najmilije.

Harry Potter pokloni - 10 Primark, 62 kune (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Harry Potter pokloni - 1 Next, 169 kuna (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju