Još nas samo dva mjeseca dijele od Božića, najljepšeg i najtoplijeg doba u godini, koje ima neku posebnu energiju.

Obitelj, zajedništvo, kolačići, lampice, darovi i ogromne količine pozitivne energije blagdansko vrijeme čine baš posebnim.

Tu posebnu božićnu atmosferu dodatno zagrijavaju blagdanski filmovi koje obožavamo gledati pod dekicom u udobnosti svoga doma. Ima li ljepšeg osjećaja od slobodnog dana koji provedemo s najdražim ljudima gledajući klasike čije scenarije već znamo napamet.

Jedan od tih klasika zasigurno je Harry Potter, omiljeni čarobnjak koji nikada neće izaći iz mode.

Ako ste mislima već u Hogwardsu i jedni ste od onih koji bor kite puno prije nego što nam hladni prosinac pokuca na vrata, zavrite na stanice Asosa i pogledajte kakve su ukrase s temom Harryja Pottera pripremili za ovogodišnje blagdansko uživanje.

Australska tvrtka Typo pripremila je pravo blagdansko iznenađenje za sve ljubitelje Harryja Pottera. Bilo da poznajete obožavatelja i želite mu pokloniti zaista poseban poklon ili želite počastiti sami sebe, paket za božićno drvce Harry Potter pravi je pogodak.

Kreativni paket za božićno drvce kao iz Hogwartsa sadrži tri tematska ukrasa.

Jedan od njih je omiljeni šešir koji je određivao u koji dom odlaze najdraži likovi, drugi je crveni vlak koji budi najljepše uspomene, a treći ukras dolazi u obliku pošiljke s poznatim crvenim žigom. 

Uživanje u čarobnim slatkišima u vlaku, mrki šešir koji je Harryju rekao da ide u Gryffindor ili kuća pretrpana pismima za Harryja zaista su jedni od najzanimljivijih trenutaka u priči o najdražem čarobnjaku. 

Zvrčke možete izraditi lako i jednostavno Od zvrčki do jestivih metli za metloboj: Pripremite hranu i piće koje bi poželio čitav Hogwarts

Hogwards u Beču: Uskoro počinje izložba koja vodi u čarobni svijet Harryja Pottera Harry Potter izložba u Beču Harry Potter izložba u Beču - 1 Harry Potter izložba u Beču - 2 +15 Harry Potter izložba u Beču - 3

Božićni ukrasi dolaze u praktičnoj kutiji, a uz ukrase ćete dobiti i vrpce pomoću kojih se povežu na božićno drvce. Izrađeni su od smole i metala, pa će trajati dugo, a za njih ćete morati izdvojiti 22 funte, što je približno 190 kuna.

Naručiti ih možete preko stranice Asos.

Harry Potter ukrasi za bor Harry Potter ukrasi za bor (Foto: ASOS)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju