Severina će danas ispuhati 47 svjećica na rođendanskoj torti. Jedna od trenutno najvećih glazbenih zvijezda na našim prostorima rođena je 21. travnja 1972. godine u Splitu.

Galerija +0 Severina u haljini brenda Proenza Schouler na 24. Sarajevo Film Festivalu

Od malih nogu pokazivala je velik interes za glazbu. Imala je 10 godina kada je dobila glavnu ulogu u dječjem mjuziklu "Frane Štrapalo", a s 18 je pobijedila na jednom radijskom natjecanju i za nagradu osvojila snimanje debitantskog albuma.

Njezin drugi studijski album pod nazivom "Severina" izašao je 1992. godine, a obilježili su ga hitovi "Tvoja prva djevojka" i "Kad si sam".

Slika nije dostupna Uvijek ispred trendova: Severina u bojama koje će obilježiti 2019. godinu

Nakon toga slijede albumi "Dalmatinka", "Trava zelena", "Moja stvar" i "Djevojka sa sela", "Ja samo pjevam", "Pogled ispod obrva", "Severgreen", "Zdravo Marijo", "Dobrodošao u klub" i posljednji "Halo", objavljen 1. veljače ove godine.

Zara, 299,90 kn Severina: Dominantne hlače iz Zare koje ne mogu proći neprimijećeno

Osim glazbom i scenskim nastupima, Severina pažnju oduvijek plijeni i svojim modnim odabirom pa tako ni jedna njezina kombinacija ne prolazi bez reakcija.

Njezina garderoba prepuna je sjajnih odjevnih komada, cipela i dodataka koje bi mnoge dame rado vidjele i u svom ormaru, a mi smo danas odlučili izdvojiti 10 Severininih kombinacija koje bismo rado posudile.

Koja smo izdanja izdvojili provjerite u galeriji.

Severina u haljini brenda Proenza Schouler na 24. Sarajevo Film Festivalu Severina u haljini brenda Proenza Schouler na 24. Sarajevo Film Festivalu (Foto: Press SFF i Aida Redžepagić)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju