Haljina za maturalnu večer ne bi smjela biti previše dekoltirana, prekratka niti preuska jer to jednostavno nije primjereno prigodi niti godinama mladih djevojaka koja su tek završile srednju školu. S ovom tvrdnjom sigurno bi se složile mnoge mame, ali i razrednice koje bi na maturalnoj zabavi radije vidjele djevojke odjevene u lijepe, elegantne i mladenačke haljine koje ne otkrivaju previše.

Galerija Maturalne haljine koje će \'odobriti\' i mama i razrednica - 1 Maturalne haljine koje će \'odobriti\' i mama i razrednica - 6 Maturalne haljine koje će \'odobriti\' i mama i razrednica - 9 +7 C&A, 743 kn U trgovinama smo pronašli upravo takve modele koji će proći test i kod mame i kod razrednice, cjenovnog ranga od 349,90 do 980 kuna. Mnoge djevojke za posebnu prigodu kao što je maturalna večer vole izabrati duži model haljine koji izgleda svečanije jer im je to možda i prva prigoda u životu da odjenu dugu svečanu haljinu.

Haljina za maturalnu večer ne bi smjela biti previše dekoltirana, prekratka niti preuska jer to jednostavno nije primjereno prigodi niti godinama mladih djevojaka koja su tek završile srednju školu

Izdvojili smo i nekoliko kraćih modela kao što je prelijepa haljinica svjetlotirkizne boje od laganog lepršavog materijala ili crna haljina s kraćom podstavom i gornjim dijelom od prozirnog tila s trendi točkicama.

ELFS, 980 kn ELFS, 980 kn (Foto: Zadovoljna.hr)

Najbitniji savjet za maturalnu večer jednak je kao i za svaki drugi dan, a on glasi: izaberi nešto u čemu ćeš se dobro osjećati! Ako sve cure nose duge haljine, a tebi se dopada kratka, ne postoji razlog zašto ju ne odabrati, savjetuje modni dvojac ELFS te sa smješkom dodaje:

Iako ne postoji formula za 'uspjeh', svakako ni s čim ne treba pretjerivati niti odskakati kako bi slike s mature bez srama mogli pogledati za 5, 10 ili 15 godina.

Razgledajte našu fotogaleriju i nadamo se da će ćete među 10 ponuđenih modela pronaći baš idealnu maturalnu haljinu za sebe. Pogledajte i 10 maturalnih haljina raznih dužina i krojeva do 500 kuna.
Maturalne haljine koje će \'odobriti\' i mama i razrednica - 3 Mango, 899,90 kn (Foto: Zadovoljna.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju