Za sve maturante bliži se proslava završetka srednje škole te proslave maturalnih večeri na kojima maturantice žele zablistati i izgledati posebno. Pronaći pravu haljinu za tu svečanu prigodu slatka je muka, a kako bismo potragu za onom savršenom olakšali, napravili smo izbor haljina za maturalnu večer cjenovnog ranga od 192 do 489 kuna.

Galerija Haljine za maturalnu večer do 500 kuna - 1 Haljine za maturalnu večer do 500 kuna - 9 Haljine za maturalnu večer do 500 kuna - 3 +7 Dorothy Perkins, 323 kn U našoj fotogaleriji razgledajte haljine za maturalnu zabavu koje će zadovoljiti razne ukuse.

Tu je vječna mala crna haljina u mladenačkoj varijanti s naramenicama i svjetlucavim detaljima, haljinica "princeza" kroja s gornjim dijelom u obliku korzeta, nježno ružičasta mini haljina s volanima metalik sjaja, crvena čipkasta te nezaobilazna elegantna haljina maksi dužine lepršavog donjeg dijela.

Kakvu god haljinu izabrali, najvažnije je da se u njoj osjećate dobro i poput princeze maturalne zabave. Razgledajte i 10 haljina za kume koje će na vjenčanju sigurno biti primijećene.

Pogledajte i novu verziju Zarine najprodavanije prošlogodišnje haljine za 299 kuna.
Haljine za maturalnu večer do 500 kuna - 9 H&M, 450 kn (Foto: Zadovoljna.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju