Samt se vratio u modu. Ova refljefna verzija baršuna dominira ovogodišnjim jesenskim i zimskim kolekcijama odjeće, ali i modnih dodataka. Naći ga možete na haljinama, jaknama, hlačama, suknjama i kaputima, ali i torbicama, šeširima i cipelama.

Galerija Samterice iz hrvatskih trgovina 2018. - 7 Samterice iz hrvatskih trgovina 2018. - 9 Samterice iz hrvatskih trgovina 2018. - 1 +7 Pull&Bear, trapezice 149,90 kn

Ove sezone osobito su popularni modeli napravljeni u toplim narančastim i tamnocrvenim tonovima, romantičnoj prljavo-ružičastoj nijansi, a prostora se uvijek nađe i za klasične komade u crnoj boji koji nikad ne izlaze iz mode.

Ne samo da je riječ o atraktivnoj tkanini, već i materijalu koji izvrsno grije pa je poželjan saveznik u hladnijem dijelu godine. Zimogrozne dame s radošću će nositi hlače od toplog samta koje dolaze u mnogim krojevima i oblicima.

Osim klasičnih skinny hlača u posljednje vrijeme popularne su trapezice od samta, a na raspolaganju su vam i culottes krojevi, tregerice ili modeli poput mom fita.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne internetske webshopove te smo pronašli 10 modela samterica za sve ukuse.

Samterice iz hrvatskih trgovina 2018. - 11 Asos skinny, 205 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju