Posljednjih su mjeseci neizbježan dio ponude u trgovinama odjećom bile slip suknje. Omiljeni komadi, izrađeni od svile ili satena, i dalje ostaju popularni, ali model suknje koji će prema nekim najavama biti posebno popularan ovo proljeće, ako ne i najpopularniji, je plisirana suknja midi duljine.

Galerija

Popularnost plisiranih suknji nije nikakva novost, a žene ih vole jer se jednako kao i slip verzije, plisirane suknje mogu kombinirati s različitim komadima i za različite prigode.

Za poslovne kombinacije uz plisiranu suknju dovoljna je obična majica kratkih rukava, a još uvijek imate vremena upariti je i s udobnim pletivom. Za večernje kombinacije savršeno se slaže sa slip topovima.

Kada je u pitanju obuća, plisirana suknja slaže se i s tenisicama i sa salonkama.Bez obzira jeste li ljubiteljica ležernijih varijanti ili nešto finijih kombinacija s cipelama na petu, plisirana suknja definitivno je komad koji ćete lako uklopiti u vaše kombinacije.

Ponuda plisiranih suknji u trgovinama je široka - napravljene su od raznih materijala i dolaze u različitim bojama i uzorcima. Dio ponude pogledajte u našoj fotogaleriji.

Topshop, 39 funti (337,29 kn)
Topshop, 39 funti (337,29 kn) (Foto: Topshop)

Ako ste pak u potrazi za proljetnim cipelama, pogledajte i deset proljetnih modela s "bezbolnom" potpeticom:

Za posao i šetnju: 10 proljetnih cipela s "bezbolnom" potpeticom