Promjenjivo vrijeme sastavni je dio proljeća. Ovo godišnje doba karakteriziraju iznenadne izmjene sunčanih i kišovitih razdobolja.

Galerija Vodonepropusne jakne iz trgovina 2019. - 3 Vodonepropusne jakne iz trgovina 2019. - 2 Vodonepropusne jakne iz trgovina 2019. - 7 +7 H&M, 297 kn

Ako ste jedna od onih osoba koja ne prati vremensku prognozu i nerado nosi sa sobom kišobran, vodonepropusne jakne nameću se kao odlična ideja i dobra investicija.

Na tržištu se mogu naći raznovrsni modeli – od kratkih prozirnih kabanica koje omogućavaju uzbudljive modne igre do nešto dužih i klasičnijih modela jakni koje će bolje pristajati uz poslovne kostime i haljine.

Vodonepropusne jakne iz trgovina 2019. - 7 Pull&Bear, 199,90 kn Foto: Internetske stranice proizvođača

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te pronašli 10 modela vodonepropusnih jakni za sve ukuse i prilike.

Šik hrvatske kabanice koje se mogu nositi umjesto balonera Hrvatske modne kabanice/baloneri nastale u suradnji Hrvatskog kišobrana i dizajnerice Dajane Vuksan - 6 Hrvatske modne kabanice/baloneri nastale u suradnji Hrvatskog kišobrana i dizajnerice Dajane Vuksan - 8 Hrvatske modne kabanice/baloneri nastale u suradnji Hrvatskog kišobrana i dizajnerice Dajane Vuksan - 7 +4 Hrvatske modne kabanice/baloneri nastale u suradnji Hrvatskog kišobrana i dizajnerice Dajane Vuksan - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju