Balkoni i terase mjesta su na kojima provodimo mnogo vremena u ljetno vrijeme, a pogotovo ako je riječ o lijepo ukrašenim zelenim oazama u sjeni s pogledom na čarobnu prirodu.

Galerija Najljepše splitske terase i balkoni na Airbnb-u - 7 Najljepše splitske terase i balkoni na Airbnb-u - 10 Najljepše splitske terase i balkoni na Airbnb-u - 9 +6 Stan u blizini centra, Split

Nemojte od balkona i terasa raditi skladište za višak stvari koje ionako ne koristite.

S nešto zelenog bilja i pametno odabranih komada namještaja i tek nekoliko kvadrata slobodnog prostora moguće je transformirati u ugodno mjesto za ispijanje omiljenog napitka i druženje s obitelji te prijateljima.

Zagrebačke kupaonice s Airbnb-a - 11 10 mrak zagrebačkih kupaonica koje bismo voljeli imati u svojem domu

Inspiraciju za uređenje balkona i terasa pronašli smo na internetskoj platformi na najam smještaja Airbnb. I da, zato što nam silno nedostaje vitamin M(ore), odlučili smo nadahnuće pronaći u gradu pod Marjanom.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte 10 najljepših splitskih balkona i terasa, koji se mogu iznajmiti preko Airbnb-a.

Pogledajte i:

Spektakularni pogled: 15 dubrovačkih terasa na kojima bismo upijali "vitamin sunca" Dubrovačke terase na Airbnb-u - 12 Dubrovačke terase na Airbnb-u - 7 Dubrovačke terase na Airbnb-u - 14 +11 Dubrovačke terase na Airbnb-u - 13

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju