Uskoro ćemo zimske torbe zamijeniti živopisnim proljetnim modelima, a što nas sve očekuje u proljetnim kolekcijama, pogledajte u nastavku

Galerija Stradivarius, 99 kn Accessorize, 170 kn Carpisa, 99 kn +6 Mango, 349 kn Nedavno smo vam pokazali modele torbi iz novih kolekcija poznatih modnih kuća. Komercijalni modni brendovi često se inspiriraju tim kolekcijama, pa u našim trgovinama već sada možemo vidjeti modele po uzoru na one prikazane na tjednima mode.

Sudeći prema ponudi, u narednim mjesecima nositi će se uistinu raznolike torbe. Od transparentnih modela, mikro-mini torbi, modela s upečatljivom teksturom i sveprisutnih "bucket" torbi do klasičnih damskih ručnih torbica i takozvanih pismo-modela, izbor je uistinu sjajan i svaka žena u ponudi može pronaći nešto za sebe.

Što god odabrali, u nadolazećoj sezoni ne možete pogriješiti, stoga se slobodno igrajte s oblicima, bojama i teksturama.

U našoj galeriji pogledajte 10 najpoželjnijih torbi iz novih proljetnih kolekcija komercijalnih modnih brendova, zatim provjerite kakvi će nas još modeli mamiti iz izloga u nadolazećim mjesecima.
Accessorize, 170 kn Accessorize, 170 kn Foto: Accessorize

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju