U svakom ženskom ormaru naći će se svevremenski komadi u crnoj boji koji laskaju ženskoj figuri bez obzira na konfekcijski broj, ali i koji se lako kombiniraju s drugim bojama, uzorcima i stilovima.

Galerija 10 crnih komada iz H&M-a 2019. - 9 10 crnih komada iz H&M-a 2019. - 2 10 crnih komada iz H&M-a 2019. - 5 +7 H&M, jednodijelni kupaći kostim, 222 kn

Crna boja vizualno stanjuje zbog čega je odlična prijateljica ženama kada se osjećaju nesigurno u vlastito tijelo. Ako uz to odaberete suknju A kroja ili crni sako s metalnim gumbima na predjelu trbuha postići ćete efekt užeg struka.

Noge ćete produžiti trapericama laganog trapez kroja, a ljepotu svoje siluete naglasiti haljinom napravljenom od rastezljivog materijala koje se pripija uz tijelo. Uz pametan odabir modnih dodataka ove ćete komade mogu iskombinirati za dnevne, ali i večernje prilike.

Baš takve klasične komade potražili smo u trgovinama H&M-a, a koji će odlično izgledati na damama bez obzira na konfekcijski broj.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte 10 novih komada u crnoj boji koji će odlično pristajati veličinama od XS do XL-a.

10 crnih komada iz H&M-a 2019. - 8 H&M, suknja A kroja, 222 kn (Foto: hm.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju