Tko pjeva zlo ne misli je Hrvatsko društvo kritičara proglasilo najboljim hrvatskim filmom. Ovu urnebesnu komediju s glazbenim elementima iz 1970. godine možemo gledati opet i iznova. Jeste li i vi jedna od njih?

Galerija Tko pjeva zlo ne misli Tko pjeva zlo ne misli Tko pjeva zlo ne misli +1 Tko pjeva zlo ne misli

"Tko pjeva zlo ne misli" remek-djelo je hrvatske kinematografije u kojima su glavne uloge odigrali Mirjana Bohanec-Vidović kao Ana Šafranek, Franjo Majetić kao Franjo Šafranek, Mia Oremović kao Mina i Relja Bašić kao Fulir.

Upravo gospodin Fulir unese razdor u jednu tipičnu hrvatsku obitelj, a gledatelje povede na uzbudljivo filmsko putovanje prepuno smijeha, pjesme i životnih lekcija.

Jeste li i vi obožavateljica filma „Tko pjeva zlo ne misli“? Testirajte svoje znanje u našem filmskom kvizu i otkrijte koliko se sjećate detalja iz ovog filma.

Quiz Maker - powered by Riddle

Film Tko pjeva zlo ne misli bio je inspiracija za stvaranje istoimene kazališne predstave u režiji Renea Medvešeka, a koja se izvodila u Hrvatskom narodnom kazalištu 2017. godine. Uloga gospodina Fulira tada je zapala Krešmira Mikića, dok je Anu Šafranek glumila Zrinka Cvitešić.

Probajte riješiti i ove kvizove:

Kate Hudson najčešće bira uloge u romantičnim komedijama Zabavni kviz: Prepoznajte romantičnu komediju prema glavnoj glumici

Slika nije dostupna Možete li prepoznati iz kojih su filmova ovih 10 poljubaca?

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju